Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Moglabym sie gapic godzinami w lustro...

Polecane posty

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No fajnie masz Autorko. Gratuluję dobrych genów .Tylko może nie chwal się tak tą swoją urodą , bo może tym brzydszym będzie przykro? W końcu , sama przyznasz, to niesprawiedliwe, że jedni są piękni a drudzy brzydcy. Też myślę, że jesteś bardzo młoda i jeszcze z tej aseksualnosci wyrosniesz. Też tak miałam jako bardzo młoda osoba a później się zakochałam do szaleństwa i przeszło . Czego i tobie życzę . Miłość fizyczna dwojga kochających się osób jest piękna o ile oczywiście jest naturalna bez żadnych zboczen.

Nareszcie wpis jakiejs normalnej milej osoby.Dziekuje :)

Gość Gość
11 minut temu, Gość gosc napisał:

Nareszcie wpis jakiejs normalnej milej osoby.Dziekuje :)

Nie ma za co kochana. I nie uważam, że jak jesteś bardzo ładna to od razu musisz mieć niskie IQ. W ogóle kto to wymyślił, że ładna to od razu głupia ? Pamiętaj tylko, żeby nie opierać swojego poczucia wartości tylko na wyglądzie. Bądź dobrym człowiekiem , wrażliwym na cierpienie innych, pomagaj jak możesz komuś pomóc . Dużo facetów leci na wygląd, ale to pustaki i takiego chłopaka ci nie życzę . Facet musi kochać twoje wnętrze, coś sobą reprezentować , musi cię zachwycić swoją osobowościa, wtedy zakochasz się do szaleństwa i może aseksualnosc pójdzie w niepamięć jak u mnie. Powodzenia!

Gość Gość
18 minut temu, KermitZaba napisał:

Jesteś chodzącą definicja słowa "narcyzm"

Przecież na świecie są bardzo piękni ludzie, że oczu nie można oderwać. Nie widziałeś nigdy takich? Może dziewczyna miała szczęście i dostała takie supergeny?

Gość Gość
14 minut temu, KermitZaba napisał:

Są ludzie przyciągający moje spojrzenie, ale to nie zmienia faktu, ale to nie zmiana faktu, że autora przypomina Narcyza z mitologi Greckiej. On tak samo nie mógł oderwać wzroku od swojego odbicia.

A może dziewczyna jest po prostu bardzo młoda i dopiero dojrzewa emocjonalnie? Nastolatki dużo czasu spędzają przed lustrem.