Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadżerka

Czy nimfomankę można zgwałcić?

Polecane posty

Gość Nadżerka

Nie daje mi to spokoju. Mam nadmierny popęd seksualny. Najbliższa osoba z mojej rodziny opowiadała o mnie, że byłam zgwałcona. Nie widziała zdarzenia. Podejrzewała sądząc, że ten facet to '' zboczona świnia '', że stary i brzydki, a ja za młoda do niego. Jestem pełnoletnia. Mnie ciągnie do każdego faceta i żadnemu nie odmówię. Nie rozumiem więc, skąd u tej osoby takie podejrzenia.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tak. Każdego może to spotkać. Nawet mężczyznę.

Gość gosc

Menelowi pod budka z piwem tez?lol żałosna baba

Gość Gość
3 minuty temu, KermitZaba napisał:

Nie do końca rozumiem treści zawartej w temacie, wiec odpowiem jedynie na tytuł.  Tak, nimfomankę można zgwałcić. Co to znaczy żadnemu nie odmówię? Czyli co nawalonemu cuchnącemu kolesiowi, staremu, brzydkiemu, bez zębów itp. do tego którego taka nimfomanka by się bała?

Lepiej być zgwałconym przez pachnącego przystojniaka niż capiacego zula bo trauma mniejsza 🤣🤣🤣

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Lepiej być zgwałconym przez pachnącego przystojniaka niż capiacego zula bo trauma mniejsza 🤣🤣🤣

Taki nie musi gwalcic chyba ze psychiczny

Gość Gość

Pamięta ktoś ten motyw? 🤣

Gość Gość
Przed chwilą, KermitZaba napisał:

Nie zgodzę się, tu nie ma lepszej opcji. Jedyne "lepiej" jakie bym się doszukiwał w gwałcie, to w poziomie brutalności, bo gwałt to nie tylko niechciany seks, wykorzystując siłę fizyczną, bądź szantaż, to często zadawanie brutalnych obrażeń ciała, czasami skutkującymi nawet śmiercią. Jedną z większych grup morderstw, to tzn. "morderstwa na tle seksualnym" czyli nic innego jak gwałt zakończony zabiciem kobiety.

Nie pamiętasz inby na kowbo i kto tak pisał? Haha

Gość Haha

Twoja ulubiona n.

Gość XDdd

Nie ma zgody - jest gwałt. 

Zgoda jest - gwałtu nie ma.

O czym ten wątek?

Gość JaPrdl
2 godziny temu, Gość Haha napisał:

Twoja ulubiona n.

Pisz odważnie cały nick macioro, skoro już znowu zaczynasz obsesyjne zaczepianie swojego obiektu obsesji. Znowu próbujesz poderwać Żabę kosztem Nimfy? 🤣 

Jesteś żałosna Wieczorna. Nawet stalkerka z ciebie marna. Tchórzostwo każe ci nakładać do tego śmiesznego hejtu białe rękawiczki i stąd ten skrócony do jednej litery nick. Niestety słomy która wystaje ci z butów nimi nie nakryjesz wieśniaro. 

A robienie z siebie moralistki w kwestii gwałtów po tym jak jedną ze swoich ofiar prześladowałaś pedofilskimi tekstami i molestowałaś to już wystrzelenie na orbitę hipokryzji. Dno. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Pamięta ktoś ten motyw? 🤣

2 godziny temu, KermitZaba napisał:

Nie zgodzę się, tu nie ma lepszej opcji. Jedyne "lepiej" jakie bym się doszukiwał w gwałcie, to w poziomie brutalności, bo gwałt to nie tylko niechciany seks, wykorzystując siłę fizyczną, bądź szantaż, to często zadawanie brutalnych obrażeń ciała, czasami skutkującymi nawet śmiercią. Jedną z większych grup morderstw, to tzn. "morderstwa na tle seksualnym" czyli nic innego jak gwałt zakończony zabiciem kobiety.

Nie pamiętasz inby na kowbo i kto tak pisał? Haha

2 godziny temu, KermitZaba napisał:

Pamiętam, był podobny tekst, ale nie pamiętam autora.  Brałem udział w tamtym temacie, jeśli dobrze kojarzę, i chyba nawet się kłóciłem z autorem tych słów.

2 godziny temu, Gość Haha napisał:

Twoja ulubiona n.

Kermit czy ty masz świadomość że znowu padasz ofiarą tanich manipulacji w wykonaniu Wieczornej?

Chory łeb znowu szuka z tobą kontaktu kosztem Nimfy i próbuje rozpętać inbę. Niedobrze już się robi jak się to czyta.

Mnie już tylko zastanawia czy Wieczorna ma większą obsesję na twoim punkcie czy Nimfy...