_Kobieta27_ 0 Napisano Czerwiec 10, 2019 dzien dobry mam pytanie czy przez wyschnieta sperme mozna zajsc w ciaze chodzi mi o to ze bielizna meska byla w spermie i wypralam ja z moja bielizna i czy jest szansa zajscia w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on_my_part 0 Napisano Czerwiec 10, 2019 NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kobieta27_ 0 Napisano Czerwiec 10, 2019 27 minut temu, on_my_part napisał: NIE A czy moge dokladna odpowiedz bo chciala bym sie dowiedziec czegos wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on_my_part 0 Napisano Czerwiec 10, 2019 3 minuty temu, _Kobieta27_ napisał: A czy moge dokladna odpowiedz bo chciala bym sie dowiedziec czegos wiecej Nie, to nie jest możliwe, ponieważ bielizna została wyprana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kobieta27_ 0 Napisano Czerwiec 10, 2019 4 minuty temu, man on the moon napisał: a czego chcesz sie dowiedzieć? że jesteś tępą kurrwą? idź do szkoły i poucz sie biologii no to odpowiedz jak wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Czerwiec 10, 2019 Nie, Z tego samego powodu z jakiego żadna kobieta jeszcze nie zaszła w ciąże na basenie. to przez chlor ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kobieta27_ 0 Napisano Czerwiec 10, 2019 2 godziny temu, Gość Gosc napisał: Nie, Z tego samego powodu z jakiego żadna kobieta jeszcze nie zaszła w ciąże na basenie. to przez chlor czyli nie ma zadnych szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 10, 2019 1 minutę temu, _Kobieta27_ napisał: czyli nie ma zadnych szans Ale tylko jak woda była z chlorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doskoza Napisano Czerwiec 10, 2019 Ale czekaj, jak to? Że majty były w spermie, wypralas je ze swoimi, zalozylas czyste z prania i tak mialabys zajsc w ciaze? o to chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 11, 2019 Na głupie pytania nie ma mądrych odpowiedzi... Lat 27 a zachowuje się jakby miała 7... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach