Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTEEEk

Znowu przeglądam życie ludzi w sieci i jestem nieszczęśliwy

Polecane posty

Gość SMUTEEEk

Przeglądam zdjęcia moich rówieśników i każdy ma to, czego ja nie mam. Fajne ekipy na studiach, dziewczyny, jakieś promo zdjęcia z pracy, melanże, romantyczne fotografie, a ja? Nic nie mam. Ani w sieci, ani w życiu. Moje życie to tragedia grecka.

Gość Gość

To są tylko zdjęcia z jakichś pojedynczych wydarzeń w życiu. Skąd wiesz jak to wygląda na codzien. Nie ma sensu na to patrzeć i porównywać się do innych ludzi bo to prosta droga do załamania. 

Znajdź w swoim życiu jakąś pasję. Najlepiej coś co pomoże Ci też poznać nowych ludzi. Też nie mam paczki znajomych, nigdy nie miałam bo taki już mam charakter. Mam znajomych ale tak jakby wziętych z różnych kręgów. Po prostu jak ktoś mi coś proponuję to nie odmawiam i czasami jadę nawet na drugi koniec Polski żeby się spotkać, przy okazji poznaję tam nowych ludzi.

Gość SMUTEEEk
16 godzin temu, Gość Gość napisał:

To są tylko zdjęcia z jakichś pojedynczych wydarzeń w życiu. Skąd wiesz jak to wygląda na codzien. Nie ma sensu na to patrzeć i porównywać się do innych ludzi bo to prosta droga do załamania. 

Znajdź w swoim życiu jakąś pasję. Najlepiej coś co pomoże Ci też poznać nowych ludzi. Też nie mam paczki znajomych, nigdy nie miałam bo taki już mam charakter. Mam znajomych ale tak jakby wziętych z różnych kręgów. Po prostu jak ktoś mi coś proponuję to nie odmawiam i czasami jadę nawet na drugi koniec Polski żeby się spotkać, przy okazji poznaję tam nowych ludzi.

Mam wiele pasji, ale jakos wszystkie celebruje w samotnosci, potem wchodze na fb i widze te usmiechniete twarze, juz nie wytrzumuje

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość SMUTEEEk napisał:

Mam wiele pasji, ale jakos wszystkie celebruje w samotnosci, potem wchodze na fb i widze te usmiechniete twarze, juz nie wytrzumuje

Często to jest dobra mina do złej gry i granie przed rodzinką u znajomymi. 

Gość Gość
17 godzin temu, Gość SMUTEEEk napisał:

Przeglądam zdjęcia moich rówieśników i każdy ma to, czego ja nie mam. Fajne ekipy na studiach, dziewczyny, jakieś promo zdjęcia z pracy, melanże, romantyczne fotografie, a ja? Nic nie mam. Ani w sieci, ani w życiu. Moje życie to tragedia grecka.

Mam tak samo też jasny szlak mnie trafia jak widzę na FB zdjęcia rówieśników i osób które znam.

Gość Monika
21 godzin temu, Gość SMUTEEEk napisał:

Uwierz mi ze jak ogladam swoje mieszkanie na zdjeciach to sama sie dziwie jak pieknie wszystko wyglada (bo tego sie nie uchwyci, tamtego nie widac, a stare meble wygladaja jak prosto z salonu ;).

Dlatego NIE NALEZY dolowac sie takimi zdjeciami, bo nie oddaja rzeczywistosci :)

Gość Gość

Oj... Sama mam pracę, której nienawidzę bo zabiera mi życie, jedyny plus to możliwość zobaczenia świata. Często więc wstawiam zdjęcia z tych miejsc, ludzie myślą jak mi fajnie bo podróże i jeszcze mi płacą. W głębi serca jednak jestem nieszczęśliwa. Także nie ma sensu patrzeć na to co jest w internecie bo to g...prawda.

Gość TAACO

Dlaczego tak perfidnie kłamiecie w Internecie? Wrzucacie uśmiechnięte mordy, a jesteście w czarnej d?