Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator

wiecie ze w darknecie sa filmy gdzie chore na wscieklizne psy sa zmuszane do seksu z uposledzonymi dziecmi?

Polecane posty

Gość obserwator

jestescie ciekawi jak to wyglada prawda? wiem ze jestescie. jestescie seksualnymi degeneratami ktoych kreca takie rzeczy. nie probujcie zaprzeczac

Gość Bicku

Straszne i nie chce sobie nawet tego wyobrażać. Dlatego jestem za karą śmierci 

Gość Pikachu

Ponoć w darknecie sa filmiki katowania małych kociąt i psiaków. Tak kiedyś przeczytałem, nie wiem, czy to prawda, ale jeśli tak, to kara śmierci to za mało. Wprowadziłbym karę tortur dla takich gnoi

Gość Lluygg8654

Straszne,nie wierzę że ludzie są zdolni do takich okropienstw

Gość gość
4 minuty temu, Gość Lluygg8654 napisał:

Straszne,nie wierzę że ludzie są zdolni do takich okropienstw

niestety Cię rozczaruję, ale człowiek człowiekowi, albo zwierzęciu, potrafi zrobić taką krzywdę o jakiej Ci się nawet nie śniło

Straszne to jest, ale niestety prawdziwe 😞

Gość Gosc

Brak słów naprawdę. Dziwi mnie tylko to ze nikt nie jest w stanie tego namierzyć. A później się wszyscy dziwią ze ktoś zrobił krzywdę dziecku małemu albo komukolwiek innemu. Skądś się to bierze .... :( 

Gość blackie

Nie wiem w jaki sposób ktoś kto posiada upośledzone dziecko może chcieć wyrządzać taka krzywdę ???!!!!! To .p..ane choć to słowo to za mało. Ich kręcą p...ane rzeczy stad się to bierze. Serio niedobrze mi. 

Gość gość

w darknecie jest strona gdzie jakis szalony ukrainski doktor jezdzi do azji i kupuje tam bezdomne dziewczynki a potem tworzy z nich seks zabawki... wypala im spojowki laserem, zeby nie widzialy, wycina im struny glosowe zeby nie krzyczaly, amputuje im nogi i rece a potem poddaje torturom pradem stymuluje narzady plciowe i tak na zmiane a po kilku miesiacach takich tortur taka seks zabawka nie jest w stanie odroznic bolu od przyjemnosci i wtedy jest gotowa na sprzedaz

Gość Bezwzględnie

Gdzie są służby ,ONZ ,organizacje pozarządowe, Interpol i tym podobne? Bydło należy ścigać i tępić bez względu na to ile ma pieniędzy i jakie ma wysokie stanowisko