Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdomówny

Dlaczego wszystkie wielkie kłótnie których byłem świadkiem były między kobietami?

Polecane posty

Gość Prawdomówny

Faceci jak się pokłócą o coś to zapominają o tym i dalej się przyjaźnią. A wśród kobiet największa przyjaźń przeradza się w wojnę bo pojawia się jakaś rywalizacja np o chłopaka lub obgadywanie itp. Aż strach pomyśleć co by było gdybym wszedł związek z czymś takim jak kobieta. Wolę być sam bo kobiety to pasożyty co siebie nawzajem eliminują.

Gość gość

Bo kobiety są BARDZO agresywne. Jak połączyć to z głupotą, złem i podłością - to mamy barszcz....

Gość Kobietatylkocialem

Zgadzam sie z wypowiedziami wyzej, zdecydowana wiekszosc bab nie powinna wychodzic z kuchni do ludzi ani do pracy, sa histeryczne msciwe niezrownowazone emocjonalne nad byle gownem zrobia sieczke, nigdy nie przebaczają, nie przyznają sie do blędow, jak czuja zazdrosc atakują niewinnych, i nigdy nie chca przestac walczyc, sa niewolnicami kompleksow i zatruwają swiat jadem, teraz nawet wyjątki mnie nie interesuja

Gość Gość

Tu na kafeterii jest dowód. Tylko napisz coś negatywnego o kobiecie, to dostaniesz 1000 negatywnych odpowiedzi, a nawet więcej zaczną się zaczepne tematy jaki to ty jesteś podły.

Gość samoraj
11 godzin temu, Gość Prawdomówny napisał:

Faceci jak się pokłócą o coś to zapominają o tym i dalej się przyjaźnią. A wśród kobiet największa przyjaźń przeradza się w wojnę bo pojawia się jakaś rywalizacja np o chłopaka lub obgadywanie itp. Aż strach pomyśleć co by było gdybym wszedł związek z czymś takim jak kobieta. Wolę być sam bo kobiety to pasożyty co siebie nawzajem eliminują.

bo baby ponoszą emocje a pozatym są mściwe i wredne, faceci kierują się logiką