Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stresik2206

26 tabletek zamiast 21, brązowe plamy

Polecane posty

Gość Stresik2206

Hej dziewczyny, mam pytanko. Wzięłam 26 tabletek zamiast 21 ( chciałam przesunąć okres) po 26 tabletce zrobiłam 7 dniowa przerwę i zaczelam brać tabletki z nowego blistra. Podczas brania 7 i 8 tabletki miałam seks i skończył we mnie. Teraz mam 15 sta tabletke i dostałam brązowy sluz, nie wiem czemu. Przestraszyłam sie ze moze byc to plamienie implantacyjne. Boję się, bo nie chce byc w ciąży. Jak myślicie, czy mogło dojsc do zapłodnienia? A jeśli nie, to skąd te plamy!? 

Gość Gość

Z tego co wiem to jak się nie robi przerwy to kontynujesz drugie opakowanie do końca. Skąd pomysł żeby po 26 zrobić przerwę? 

Gość Stresik2206

Na forach dziewczyny piszą ze robią albo tak jak ja, albo tak jak piszesz Ty, czyli dwa opakowania pod rząd. I nawet jacyś tam lekarze tez tak odpowiadają na zapytania różnych kobiet, ze można albo tak albo tak. 

Gość Gość

To nic Ci nie pozostaje jak czekać do końca opakowania i czy pojawi się okres, jeśli nie to raczej ciąża. Testu wcześniej chyba nie ma co robić bo i tak raczej nic nie wykaże. Mam nadzieję że pomogłem 😉