Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chemia między dwojgiem ludzi. Jakie to uczucie?

Polecane posty

Gość CHEMIA

Bluza uj.eb.ana winem, wory pod oczami. Tylko po to, żeby parę godzin być tak zakochani. Znowu wziąłem narkotyki a przecież tego nie robię. Gram w tobie, winda między piętrami i splecione dłonie. Za tę buzię to bym oddał milion, przynajmniej winko. Nawet nieotwarte, przejmujemy wannę. Miałem tego nie pisać, nie robić, ale znów samo wyszło. Mamy dziś wspólne łóżko, od jutra osobną przyszłość, myszko. Szukamy mocnych bodźców. Ty znów nie mówisz "czekaj", ty znowu mówisz "chodź już". Młoda wiem gdzie Cię chwycić, wiem gdzie Cię dotknąć. Wiem gdzie położyć usta, wiem kiedy delikatnie, kiedy mocno. Dolewam wódy do szklanki, ty się zaciągasz gibonem. Pofruwamy młoda se po chmurach, moment, nie mów. Niepotrzebnie, jeśli chcesz to użyj krzyku. Jakoś wcale mnie nie cieszy, to że z żadnym tak nie miałaś, promyku.

Gość Zpaznokcilakier

Chcesz być blisko , dotykać , miziac , całować , smakować, dłonie same błądzą, to widac w spojrzeniu ,,, fenomenalna sprawa i nie ma nudy , czas się nie dluzy, nic nie jest  jak za kare. Wszystko jest nagroda. Wspaniałe uczucie , boskie podniecenie i nie masz dosyć. I na początku nie był w moim typie , ani wygląd , ani głos, bardziej to co w głowie i sercu ... ale z przymrużeniem oka. A później zakrecilam się na jego punkcie absolutnie ," odjechałam" odebrało mi rozum ....jeśli kto tego nie przeżył nie zrozumie. Każdemu życzę# 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

Chcesz być blisko , dotykać , miziac , całować , smakować, dłonie same błądzą, to widac w spojrzeniu ,,, fenomenalna sprawa i nie ma nudy , czas się nie dluzy, nic nie jest  jak za kare. Wszystko jest nagroda. Wspaniałe uczucie , boskie podniecenie i nie masz dosyć. I na początku nie był w moim typie , ani wygląd , ani głos, bardziej to co w głowie i sercu ... ale z przymrużeniem oka. A później zakrecilam się na jego punkcie absolutnie ," odjechałam" odebrało mi rozum ....jeśli kto tego nie przeżył nie zrozumie. Każdemu życzę# 

Skoro od początku nie był w Twoim typie, to raczej nie jest "ta" chemia... ja wierzę w miłość i chemię od pierwszego wejrzenia...

Gość Zpaznokcilakier

🤣 zawsze znajdzie się ktoś kto " wie  lepiej " czy to była chemia czy fizyka, taki lajf , udowodnić innym , że nam to się tylko wydawało , albo śniło... nie ze mną te numery. 

Gość Justyna

Ciągnie mnie do niego żeby zobaczyć jego oczy jak patrzą na mnie,nie ma przypadków, nie wierzę w to,spotykam to bo jakąś siłą ciągnie mnie do niego mw jego kierunku,chociaż obiecałam sobie nieraz że uciekną mu ,znikne mu z oczu na jakiś czas,po to żeby zatesknil i nagle widzę jak jedzie z naprzeciwka samochodem,mam od początku uczucie jakbym go już widziała,znała, raka na ramieniu a ja mam motyle w brzuchu jak to widzę ,jego brązowe oczy, głos, zapach dłoni ,czekam na niego,taka jest moha chemia 

Gość Justyna

Ale piszę  z błędami🙉, miało być 40ka na ramieniu a ja....,a to to ma być go