Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy

Był ktoś z was z Ukrainką lub Ukraińcem?

Polecane posty

Gość Ciekawy

Po jakiemu mówiliście? Czy nie przeszkadzał wam wschodni akcent? Skąd wiadomo, że szuka lepszego życia, ale nie chce Was usiedlic?

Gość Jejej

Nie polecam , mentalność mają jaka mają , szybko zaczynają irytować swoim zachowaniem , to już chyba lepiej rosjanke albo bialorusinke bo bardziej cywilizowani

Gość Sjsjsjskwkw

A po co Ci ukrainka która ma mentalność starej baby z polskiej wsi , by Ci tylko nerwy psula , z resztą one zaraz ciągną przed ołtarz i mają ciągle fochy , mentalność wschodniej księżniczki 

Gość Nsnsn

I wbrew stereotypom ukrainki które przyjeżdżają do Polski do pracy mają bardzo zniszczone ciała od ciężkiego życia , wygadaja na starsze niż są, a te piękne zrobione to przyjechały na studia za kase dzianych rodziców więc byle czego też nie wezmą 

Gość Zakochany
1 godzinę temu, Gość Nsnsn napisał:

I wbrew stereotypom ukrainki które przyjeżdżają do Polski do pracy mają bardzo zniszczone ciała od ciężkiego życia , wygadaja na starsze niż są, a te piękne zrobione to przyjechały na studia za kase dzianych rodziców więc byle czego też nie wezmą 

ja poznałem młodą dziewczynę, która wygląda młodziej, niż w rzeczywistości.  Przyjechała prawdopodobnie za kasę rodziców, aż dziw, że mnie wybrała, bo dziany nie jestem. Podobam jej się. Jedyne, co to martwię się o różnice kulturowe i ten akcent, czy nie będzie męczył. Nie przepadam za wschodnim ciągnięciem.

Gość Jejsj
43 minuty temu, Gość Zakochany napisał:

ja poznałem młodą dziewczynę, która wygląda młodziej, niż w rzeczywistości.  Przyjechała prawdopodobnie za kasę rodziców, aż dziw, że mnie wybrała, bo dziany nie jestem. Podobam jej się. Jedyne, co to martwię się o różnice kulturowe i ten akcent, czy nie będzie męczył. Nie przepadam za wschodnim ciągnięciem.

No różnice kulturowe są ogromne , pewnie za jakiś czas będzie szybko chciała ślub i dzieci bo to jak kultura naszych dziadków szybko wie ochajtac szybko narobic dzieciaków a później jeszcze szybszy rozwód jak się okaże ,że Cię jednak nie zdążyła dobrze poznać, tam też jest większe ciśnienie żeby to facet miał kasę , tak czy inaczej powodzenia 

Gość 000

No i wbrew pozorom ukrainki często lubią rządzić w związku a ich ukraińska rodzina jest najważniejsza 

Gość 000

Ukrainki i rosjanki są uznawane za najpiękniejsze na świecie więc lubią się wozić na tej opinii, polki chyba są mniej pyszne bo nigdy nikt nie stawiał ich na 1 miejscu urody na świecie 

Gość Gigi

Skąd ta nienawiść do Ukrainek?

Gość Xxxxxx
16 godzin temu, Gość Gigi napisał:

Skąd ta nienawiść do Ukrainek?

Gdzie ty widzisz nienawiść? Ktoś je wyzywa ? Nie ,po prostu różnice w w mentalności są i nie ma co udawać że nie ma 

Gość Belladonna

Ja nie radze sie tym zajmowac bo ogladalam program amerykanski jak faceci szukali ukrainek na zony, autobus facetow i zaden sie nie ozenil ! A czesto kobiety chcialy tylko pobyc za pieniadze i prezenty i poznac nastepnego frajera a robia to przez firmy, facet oglada zdjecia i wybiera ktora mu sie podoba umawia sie i ...tak do skutku az pozbedzie sie kasy chaaa cha ! Bardziej rafinowane niz reszta swiata kurewskiego.

Gość BANGABAGN

A co jak ja chcę Ukrainkę kochającą ognisko domowe, zamiast kolejnej dwudziestoparolatki, która ttylko imprezy i itd?

Gość Singa

Ja miałam Ukraińca. W łóżku nie do zdarcia. Lubił na ostro kilka razy w ciągu nocy.:classic_tongue:

Gość Gość
Dnia 13.06.2019 o 11:12, Gość BANGABAGN napisał:

A co jak ja chcę Ukrainkę kochającą ognisko domowe, zamiast kolejnej dwudziestoparolatki, która ttylko imprezy i itd?

No u mnie w mieście 80 tysięcznym połowa tutejszej dyskoteki to ukrainki zawsze i Ukraińcy , tak samo jak mam koleżankę polke która na imprezy nie chodzi wcale 

Gość Zalezyodosoby

Zależy jaka Ukrainka