Gość ewa Napisano Czerwiec 12, 2019 Cześć wszystkim. wybieram się na urlop do Paryża i powoli kompletuję niezbędne informacje o atrakcjach turystycznych. dowiedziałam się, że jeździ tam Autobusparyz, który świadczy usługi transportowe do ciekawych miejsc. na oko wygląda wszystko dosyć ciekawie. czy ktoś korzystał z ich usług i sie podzieli opinią o tej firmie? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aleksandra Napisano Czerwiec 15, 2019 Ja korzystałam ! To bardzo dobra firma, tak że śmiało z nimi jedź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2019 Jedziesz du Paryża ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olaf Napisano Lipiec 17, 2019 Fajnie i wygodnie się z nimi jezdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gaga Napisano Sierpień 25, 2019 Dwa razy korzystałam w te wakacje z autobusaryz, bo jestem z tej firmy zadowolona i teraz tylko z nimi będe jeździć. Pozdrawiam kierowców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomek Napisano Wrzesień 26, 2019 Bardzo dobry przewoźnik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronika Napisano Październik 15, 2019 Super sie z autobusparyz jedzie. Więc możesz z nimi jechać. Kierowcy dbają o pojazd. Jest czyściutko, więc jedzie się przyjemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urszula Napisano Listopad 5, 2019 Jest pewnie wiwle przewoźników, ale ja Tobie również polecę autobusparyz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 7, 2019 Też jechałem z autobusparyz. Bardzo dobra firma działająca legalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konrad Napisano Styczeń 9, 2020 fajnie, że piszecie o tej firmie, bo dzieki temu miałem okazję skorzystać. Mogę śmiało napisać, że podzielam Wasze pozytywne opinie o autobusparyz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arek Napisano Luty 4, 2020 Mają kierowców mówiaćych w języku polskim. To jest nie bez znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina F56 0 Napisano Sierpień 14, 2020 (edytowany) Tak zdecydowanie, kierowcy mówią po polsku a poza tym mają też doświadczenie w jeździe, więc będziesz czuł się bezpiecznie. Edytowano Sierpień 14, 2020 przez Karolina F56 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina F56 0 Napisano Sierpień 14, 2020 Tak zdecydowanie, kierowcy mówią po polsku a poza tym mają też doświadczenie w jeździe, więc będziesz czuł się bezpiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina F56 0 Napisano Sierpień 14, 2020 Tak zdecydowanie, kierowcy mówią po polsku a poza tym mają też doświadczenie w jeździe, więc będziesz czuł się bezpiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalklos 0 Napisano Wrzesień 14, 2020 Bardzo fajnie mi się jachało z autobusparyz a jeszcze dp tego mają fajną ofertę wycieczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaoot 1 Napisano Czerwiec 30, 2021 Dnia 14.09.2020 o 10:22, michalklos napisał: Bardzo fajnie mi się jachało z autobusparyz a jeszcze dp tego mają fajną ofertę wycieczek. Dzięki za ten namiar. Faktycznie bardzo fajna firma przewozowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea01 0 Napisano Lipiec 2, 2021 cześć Potrzebujesz pomocy finansowej? Czy jesteś przedsiębiorcą? Czy jesteś w trudnej sytuacji finansowej? Czy potrzebujesz pieniędzy, aby rozpocząć własną firmę? lub płacąc rachunki lub płacenie za dom, samochód? Interesuje Cię lokalizacja online? Czy potrzebujesz wiarygodnego prywatnego wierzyciela z udowodnionymi doświadczeniem? Jeśli tak, skontaktuj się ze mną Przez e-mail: andreatakaca108@gmail.com Whatsapp +15703974536. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrea01 0 Napisano Lipiec 3, 2021 cześć Potrzebujesz pomocy finansowej? Czy jesteś przedsiębiorcą? Czy jesteś w trudnej sytuacji finansowej? A może potrzebujesz pieniędzy na założenie własnej firmy? czy płacić rachunki czy płacić za dom, samochód? Zainteresowany pomocą finansową online? Potrzebujesz wiarygodnego prywatnego wierzyciela z udokumentowanym doświadczeniem? Jeśli tak, proszę o kontakt e-mailem: sonamarkova845@gmail.com Whatsapp +15703974536 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaoot 1 Napisano Lipiec 27, 2021 Dnia 4.02.2020 o 11:32, Gość Arek napisał: Mają kierowców mówiaćych w języku polskim. To jest nie bez znaczenia. Faktycznie panowie bardzo dobrze mówią w naszym języku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaola 0 Napisano Styczeń 10, 2022 AutobusParyż, to bardzo fajna firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaola 0 Napisano Grudzień 22, 2022 Fantastyczna firma transportowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach