Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElenaHelena

Jak się ogarnąć

Polecane posty

Gość ElenaHelena

Opiszę wam moją historię. Poznałam faceta - mieliśmy wspólnych znajomych. Zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i się spotykać. On powiedział że nie chce związku. Że możemy chodzić do łóżka ale niczego więcej nie chce. No i przystałam na to. I tak się spotykaliśmy na niezobowiązujący seks, ale dodatkowo wychodziliśmy razem na imprezy, jakieś wspólne obiady, bywało, że i po 3 dni u niego nocowałam. Mieliśmy wspólną paczkę znajomych więc spędzaliśmy czas razem z nimi. Raz nawet zajechaliśmy do jego rodziców. No i wyszło że się zakochałam. I zaczęłam bywać o niego zazdrosna. Bo wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazywały że no to jest związek - chociaż nigdy nie padły żadne deklaracje i miał być tylko seks. Bo gdzieś wspólnie planowaliśmy np jakieś wyjazdy a nawet to że spędzimy razem sylwestra u naszych znajomych. tylko że  on z racji tego, że nie traktował tego jak związek to interesował się innymi laskami. I taką inną laskę poznał. i ja zaczęłam być zazdrosna i zaczęłam mu robić o to jazdy. Wiec się wysypało że z mojej strony to jednak coś głębszego. A on chciał tylko niezobowiązującego seksu. I zakochał się w tej dziewczynie. I zerwał ze mną kontakt. I wiem że są szczęśliwi. I że on kompletnie zwariował na jej punkcie. I powiedzcie mi, czy byłam naiwna myśląc, że go rozkocham? Że może on też poczuje to coś? Że może się zakocha we mnie? Bo łudziłam się tym i karmiłam kilka miesięcy - ponad pół roku. I wiadomość że poznał inną i że się w niej zakochał to był jak cios obuchem w głowę. No bo jak? Kiedy? przecież byliśmy "RAZEM"? Tylko że chyba ja się karmiłam taką myślą. Jak się z tego ogarnąć?

Gość Gość

Ile jeszcze takich historii tu będzie? Wiedziałaś na co się piszesz więc po co szłas w taki układ skoro w ogóle nie masz do niego predyspozycji psychicznych? 

Gość Prawda

Prawdziwa miłosc nie zaczyna się od dup... strony. Żal że tak nisko czlowiek upada. Dziewczyno masz swoją godność. Szanuj się a inni będą szanować Ciebie. Nigdy odwrotnie. Wiem co piszę. 

Gość Prawda

Tak z serca piszę. Pomyśl o tym. Szanuj siebie a inni uszanują Ciebie.