Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obcokrajowiec

Uprawianie seksu tylko z jedną nacją to marnowanie życia...

Polecane posty

Gość Obcokrajowiec

Moim zdaniem, trzeba uprawiać seks z różnymi kobietami i mężczyznami, w zależności oD orientacji. Przecież inny temperament ma Rosjanka a inny Wloszka. Inną budowę ciała ma Chinka a inną afroamerykanka. W życiu trzeba posmakować wielu nacji 

Gość Ki.

Ich bin Ausländer; Mi amor, mon chéri... 😊

Pierwsze co mi przyszło na myśl czytając ten temat 😊

Gość asdaasd
2 godziny temu, Gość Ki. napisał:

Ich bin Ausländer; Mi amor, mon chéri... 😊

Pierwsze co mi przyszło na myśl czytając ten temat 😊

zgadzasz się z  tym

Gość Ki.
54 minuty temu, Gość asdaasd napisał:

zgadzasz się z  tym

Czy ja wiem czy się zgadzam. Myślę że to wszystko zależy od indywidualnych upodobań. Ja np. nie dałabym tak rady. Na tym żeby poznać różnice różnych nacji nie zależy mi. Nigdy to nie było dla mnie zbyt istotne. Dla mnie najbardziej istotne jest jednak takie porozumienie dusz, że ktoś zrozumie mnie, choć trochę, że będę mogła swobodnie rozmawiać o tym, co akurat czuję i o czym rozmawiać w danym momencie potrzebuję. A że pierwsze co mi przyszło na myśl, to ten utwór - po prostu bardzo przeżywam, premiera nowej płyty, koncer na który nie wiem czy pojadę, Rammstein jest moim ukochanym zespołem. W tekstach i wierszach Tilla Lindemanna odnajduję część siebie, tak jakby ktoś tak pięknie opisał moje uczucia... Mam partnera ale on się tak tym nie cieszy; w ogóle nie chce ze mną gadać o tym. Tak już całkiem odbiegłam od tematu.

Gość HAHAHA
17 minut temu, Gość Ki. napisał:

Czy ja wiem czy się zgadzam. Myślę że to wszystko zależy od indywidualnych upodobań. Ja np. nie dałabym tak rady. Na tym żeby poznać różnice różnych nacji nie zależy mi. Nigdy to nie było dla mnie zbyt istotne. Dla mnie najbardziej istotne jest jednak takie porozumienie dusz, że ktoś zrozumie mnie, choć trochę, że będę mogła swobodnie rozmawiać o tym, co akurat czuję i o czym rozmawiać w danym momencie potrzebuję. A że pierwsze co mi przyszło na myśl, to ten utwór - po prostu bardzo przeżywam, premiera nowej płyty, koncer na który nie wiem czy pojadę, Rammstein jest moim ukochanym zespołem. W tekstach i wierszach Tilla Lindemanna odnajduję część siebie, tak jakby ktoś tak pięknie opisał moje uczucia... Mam partnera ale on się tak tym nie cieszy; w ogóle nie chce ze mną gadać o tym. Tak już całkiem odbiegłam od tematu.

Najlepszy tekst z nowej płyty: "diament ale nadal kamień" o kobietach HAHAHAH

Gość Ki.
12 godzin temu, Gość HAHAHA napisał:

Najlepszy tekst z nowej płyty: "diament ale nadal kamień" o kobietach HAHAHAH

Bardzo, bardzo, bardzo prawdziwe.

Gość BEKA Z BAB
2 godziny temu, Gość Ki. napisał:

Bardzo, bardzo, bardzo prawdziwe.

HAHAHAHAHAH BEKA Z KOBIET

Gość nice

A uprawiaj sobie seks z różnymi nacjami i nazbieraj chorób wenerycznych. Co za ...a. 

Gość nice

i d i o t a