Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktos

Dziwne zachowanie dziewczyn

Polecane posty

Gość Ktos

Gdy mam rozczochrane wlosy i ogolnie nie wygladam super to dziewczyny w autobusie czasami na mnie zerkaja.. 

Gdy wlosy ulozone fest, ogolony i wygladam dobrze to praktycznie zadna nie patrzy, czasami zerknie i koniec. 

Taka dziwna zaleznosc. Jakies przemyslenia? 

Gość gość

ja mam tak samo

Gość nice

Zerkają bo dziwnie wyglądasz, niech to w końcu do ciebie dotrze, a nie myślisz że wszystkie się zakochały. 

Gość gosc

Bo nie luubia ulizanych zniewiescialych leszczy

Gość Ktos

Nawet rozczochrany wyglam normalnie.. 

Nie mowie, ze sa od razu we mnie zakochane, nie nadinterpretujcie

Gość Ktos

Up

Nikt, nic? 

Gość naturra
5 godzin temu, Gość Ktos napisał:

Gdy mam rozczochrane wlosy i ogolnie nie wygladam super to dziewczyny w autobusie czasami na mnie zerkaja.. 

Gdy wlosy ulozone fest, ogolony i wygladam dobrze to praktycznie zadna nie patrzy, czasami zerknie i koniec. 

bo baby wolą jaskiniowców nie pedaskich lalusiów

Gość Jejej

Ja bym Cię wzięła za niechluja i patrzyła z obrzydzeniem 

Gość Gosc

No bo moze wydajesz sie wtedy taki normalny, sympatyczny i przystępny? Albo faktycznie wygladasz dziwnie i niechlujnie :P

Gość Gosc

Wam, młodym chłopcom się wydaje, że dziewczyny lubią takich co mają ułożone włosy fest, są wypachnieni i odpicowani. 

Z ostatniej chwili!!!! Nie jest tak! Normalny facet nigdy by nie powiedział, że ma ułożone włosy fest... po prostu za bardzo się przejmujesz swoim wyglądem.

Czy ciebie jara dziewczyna umazana smarem grzebiąca w silnikach samochodowych? Pracująca w warsztacie? Nie?
To dlaczego kobietę miałby interesować laluś, który ma włosy fest ułożone? 

Gość Ktos

Czaje o co chodzi, chyba xD

Ps. To...... "fest" byla przenosnia, normalnie tak nie mowie

Gość gość
7 godzin temu, Gość Ktos napisał:

Co to znaczy ułożone włosy? Na żel? 

Obawiam się, że patrzą się, bo niechlujnie wyglądasz, jak jesteś ogarnięty, to wyglądasz przeciętnie, więc się nie patrzą. 

Jak dla mnie to facet powinien miec luz, lekkie nieogarniecie bo to jest normalne i naturalne, bardziej spojrze na takiego niż sztucznego 🙂 możliwe też, ze jak jestes nieogarniety bardziej zwracasz uwage czy ktos patrzy w Twoim kierunku, moze to wstyd przed tym, ze ktos zobaczy Cie z wlosami jak lew i wolałbyś schowac glowe w piasek 😄 to o czyms mi przypomniało. Mam strasznego pecha.. zawsze kiedy nie jestem zrobiona widzę faceta, który mi sie podoba, a kiedy parę godzin sie szykuje z mysla o Nim, to go nie ma, to jest dopiero dramat...

Jak dla mnie to facet powinien miec luz, lekkie nieogarniecie bo to jest normalne i naturalne, bardziej spojrze na takiego niż sztucznego 🙂 możliwe też, ze jak jestes nieogarniety bardziej zwracasz uwage czy ktos patrzy w Twoim kierunku, moze to wstyd przed tym, ze ktos zobaczy Cie z wlosami jak lew i wolałbyś schowac glowe w piasek :D to cos mi sie przypomniało. Mam strasznego pecha.. zawsze kiedy nie jestem zrobiona widzę faceta, który mi sie podoba, a kiedy parę godzin sie szykuje z mysla o Nim, to go nie ma, to jest dopiero dramat...

Gość Ktos

Zelu nie uzywam wcale, nigdy nie uzywalem. Roznica jest w tym, czy po prysznicu z rana wlosy przejade grzebieniem, wtedy ukladaja sie na bok i sa proste czy przejade reka i wtedy kazdy wlos w inna strone, (mam krecone wlosy) ale ogolnie wyglada to dobrze. Nie wiem, moze jak sa po grzebieniu to wygladam zbyt oficjalnie a jak w nieladzie to na luzie. 

Gość wuj

normaly facet musi ciut śmerdzieć, być nieogolony, myć się tylko raz w tygodniu, a nie być lalusiem z pefrumkami, normaly facet powinien być bardziej jak jaskiniowiec