Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimps

Ona nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Gość kimps

Jestesmy razem dluzszy czas na początku nasze zblizenia nigdy nie konczyly sie na jednym razie potrafilismy kochac sie kilka razy pod rzad i nonstop bylo malo teraz kochamy sie zazwyczaj raz jest namietnie ale czasem odczuwam niedosyt i staram sie zainicjowac kolejne zbliżenie lecz spotykam sie z niechecia ona tlumaczy to w ten sposob ze nie odczuwa taakiej potrzeby ze przeciez nie bedzie sie zmuszac i ze to normalne bo wiekszosc jej kolezanek tez tak ma .. czy to faktycznie nornalne czy moze ja zle cos robie ?

Gość esmera90

Sama jestem w podobnej sytuacji co kobieta o której jest tutaj pisane. Mąż ma o wiele większy temperament i mógły uprawiać miłość codziennie albo najlepiej kilka razy dziennie, a mi po prostu się nie chce. Nie jestem całkowicie zimną kobietą ale raz w tygodniu byłoby dla mnie ok. A nie więcej. NO i jak on mnie napasuje i zmusza to jeszcze bardziej nie chce mi się uprawiać miłości. Napiszesz mi czy te tabletki są na receptę? BO chciałabym sobie w sumie wypróbować jakaś taką v.ia.gr.ę dla kobiet:P

Gość bidulka

orgazmów jej nie dajesz autorze, to powód

Gość wlasnie.,

Ja to zawsze śmieje sie z facetów którzy nie mają pojęcia( bo może nie chcą go mieć z wygody i jakże kruchego ego) o kobietach. Mówią, że zimna, kłoda albo inna.Prawda jest taka, że jestesmy różne, nigdy stałe,mamy zmienną osobowość zależnie od drugiej osoby. Jeżeli facet nas nie pociąga to nie bedziemy sie wysilały w łóżku, nawet pomimo prób sztucznosc nigdy nie bedzie naturalna i to bedzie widoczne, odczuwalne 

Na szczescie jestesmy w przeciwienstwie do facetow uczuciowe a nie wyrachowane i potrafimy pokochac brzydala,i dzieki milosci mozemy chciec tego seksu ale na zasadzie wyrażenia uczuć,więc on nigdy nie bedzie autentycznie dziki, namiętny ,,taki z pożądania.Stad problemy, ze dziewczyna nie chce często ani urozmaicen i godzi sie na kochanki (lub nie).

Wierzcie mi chlopcy i Panowie - jeśli jestescie w typie dziewczyny, leci na Was a do tego pokocha to bedzie kocicą w łóżku, wierną i najlepsza dziewczyna pod sloncem. Niestety tak to jest jak lecicie na latwizne i nic  nie wymagacie od siebie/innych ,dlatego macie bylejakosc i to jest tylko WASZA wina

Gość rolt

Nie są na receptę. Wpisz sobie libido therapy w google. Możesz kupić jak najbardziej bez recepty. Jednak tabletki działaja zupełnie inaczej niż słynna niebieska tabletka na V. Słynną niebieską tabletkę na V bierze się jak ma się ochotę ale członek nie staje ( jest to środek jedynie dla mężczyzn). Libido therapy natomiast zawiera ziołowe środki, które mogą zwiększać pobudzenie u kobiet.

Gość ..........................

Potem bedzie gwałt, prokurator, rozstanie, kolejna dpa i tak w kółko aż ci zupełnie uwiędnie. Czyli jeszcze ze 2 najwyżej. A na końcu internet i wyklinanie na kobiety przez całą dobę do usranej śmierci. 

Gość Malinowy krem
Dnia 21.06.2019 o 14:59, Gość wlasnie., napisał:

Ja to zawsze śmieje sie z facetów którzy nie mają pojęcia( bo może nie chcą go mieć z wygody i jakże kruchego ego) o kobietach. Mówią, że zimna, kłoda albo inna.Prawda jest taka, że jestesmy różne, nigdy stałe,mamy zmienną osobowość zależnie od drugiej osoby. Jeżeli facet nas nie pociąga to nie bedziemy sie wysilały w łóżku, nawet pomimo prób sztucznosc nigdy nie bedzie naturalna i to bedzie widoczne, odczuwalne 

Na szczescie jestesmy w przeciwienstwie do facetow uczuciowe a nie wyrachowane i potrafimy pokochac brzydala,i dzieki milosci mozemy chciec tego seksu ale na zasadzie wyrażenia uczuć,więc on nigdy nie bedzie autentycznie dziki, namiętny ,,taki z pożądania.Stad problemy, ze dziewczyna nie chce często ani urozmaicen i godzi sie na kochanki (lub nie).

Wierzcie mi chlopcy i Panowie - jeśli jestescie w typie dziewczyny, leci na Was a do tego pokocha to bedzie kocicą w łóżku, wierną i najlepsza dziewczyna pod sloncem. Niestety tak to jest jak lecicie na latwizne i nic  nie wymagacie od siebie/innych ,dlatego macie bylejakosc i to jest tylko WASZA wina

Dokładnie tak . Oni myślą że tabletki na libido coś zmienia, nie zmienią 

U kobiety seks zaczyna się w głowie. Nie między nogami.

Ja jestem w ciąży i ochotę mam. Mój mąż wyjeżdża na miesiąc to chciałabym przynajmniej tydzień dużo miłości, czułości, przytulasow i sexu. Niestety u facetów jest inaczej.... Jak nie ma sexu miesiąc to libido spada. Zasypia co wieczór więc wzięłam się na sposób że chociaż w dzień musi być zbliżenie.... bo chyba oszaleje 😉 kocham go i nadal pragnę 💕❤❤

Gość gość

To było do przewidzenia, że ona cię odstawi 😄 Tylko patrzeć, jak znajdzie sobie młodszego i przystojniejszego, który nie będzie z nią w nic pogrywał ani manipulował, a stary bałwan zostanie sam ze swoją nienawiścią do kobiet. 

Gość uftydyt

Zawsze lubiłam seks ale z biegiem czasu potrzebowałam go mniej, jakby spowszedniał. Do momentu gdy poznałam JEGO. Stałam się jak kotka na rozgrzanym dachu. Pięc lat a nadal drżę na jego widok, wystarczy że mnie dotknie a kolana się uginają pode mną. Ludzie łączą się w pary bo coś ich łączy albo tak im wygodnie. Tylko prawdziwa chemia połączona z uczuciem jest w stanie wydobyć z kobiety cały jej żar. 

Gość gość
Cytat

Ona nie ma ochoty na seks

To początek końca.  

Gość Znawca

Jak nie ma ochoty to już raczej nie nabierze. Możesz się pakować. 

Gość kimps

Może i bym kupił te tabletki ale pytanie jak jej je zaproponuję tak aby się nie obraziła ;/

Gość Malinowy krem
1 godzinę temu, Gość kimps napisał:

Może i bym kupił te tabletki ale pytanie jak jej je zaproponuję tak aby się nie obraziła ;/

To nic nie da

Tabletki nie przywrócą chęci na seks. 

Gość gość

Kolejna kłoda.