Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ddxx

Zakochana we mnie, ale ma faceta

Polecane posty

Gość Ddxx

Co ja w tej pokreconej sytuacji mam.zrobic. olewam ją a ona sie smuci

Gość Onaaa

Co masz zrobić? Znaleźć swoje jaja i postawić sprawę jasno, albo się kochamy i jesteśmy ze sobą, albo żegnaj bo szkoda mi czasu. Dasz radę to zrobić? Czy chcesz być dla niej opcją zapasową?

Gość Ddxx
1 minutę temu, Gość Onaaa napisał:

Co masz zrobić? Znaleźć swoje jaja i postawić sprawę jasno, albo się kochamy i jesteśmy ze sobą, albo żegnaj bo szkoda mi czasu. Dasz radę to zrobić? Czy chcesz być dla niej opcją zapasową?

Dam rade, boje sie ją stracić i to mnie powstrzymuje

Gość Onaaa
4 minuty temu, Gość Ddxx napisał:

Dam rade, boje sie ją stracić i to mnie powstrzymuje

Problem w tym, że nie masz w tym momencie nic do stracenia. Tylko sobie to uświadom. Nie masz czego ratowac bo nic nie masz. Ona jest z nim i jeśli jest dużą dziewczynką to musi wiedzieć ze nie moze zjeść ciastka i mieć ciastko.

Gość Ddxx
10 minut temu, Gość Onaaa napisał:

Problem w tym, że nie masz w tym momencie nic do stracenia. Tylko sobie to uświadom. Nie masz czego ratowac bo nic nie masz. Ona jest z nim i jeśli jest dużą dziewczynką to musi wiedzieć ze nie moze zjeść ciastka i mieć ciastko.

Zgadza się a z jej zachowania wynika że.tak by chciała..a może.też mój dystans to powoduje

Gość Gosc
37 minut temu, Gość Ddxx napisał:

Co ja w tej pokreconej sytuacji mam.zrobic. olewam ją a ona sie smuci

Słuchaj ja wcale nie jestem zakochana tylko twój głos mi się podoba. Jak patrzę na minę babci  to już odlot😉

Gość Onaaa
6 minut temu, Gość Ddxx napisał:

Zgadza się a z jej zachowania wynika że.tak by chciała..a może.też mój dystans to powoduje

Lepiej wiedzieć na czym stoisz. Chcesz się przez 10 lat oszukiwać? Ona w tym czasie wyjdzie za mąż i urodzi dzieci. Więc teraz albo nigdy. Jeśli cię kocha szczerze to nie będzie miała zadnego problemu z tym, żeby go zostawic i związac się z tobą.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Słuchaj ja wcale nie jestem zakochana tylko twój głos mi się podoba. Jak patrzę na minę babci  to już odlot😉

Ok, nie było tematu. 😜

Gość Ddxx
20 minut temu, Gość Onaaa napisał:

Lepiej wiedzieć na czym stoisz. Chcesz się przez 10 lat oszukiwać? Ona w tym czasie wyjdzie za mąż i urodzi dzieci. Więc teraz albo nigdy. Jeśli cię kocha szczerze to nie będzie miała zadnego problemu z tym, żeby go zostawic i związac się z tobą

Tak myślisz? Że pojawi sie miłość i wszystko rzucisz?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Ddxx napisał:

Ja rzucam w ch/uj bo mam dość takiego życia, a będzie co ma być...

Gość Onaaa
22 minuty temu, Gość Ddxx napisał:

Właśnie tak zrobiłam i nawet się nie zastanawiałam czy trwać w jałowym związku, czy zacząć coś nowego z mężczyzną którego pokochałam. Inną sprawą jest małżeństwo i ewentualne dzieci, a inną związek bez większych zobowiązań. Wtedy zawsze idzie się za głosem serca.

Gość Ddxx
9 minut temu, Gość Onaaa napisał:

Właśnie tak zrobiłam i nawet się nie zastanawiałam czy trwać w jałowym związku, czy zacząć coś nowego z mężczyzną którego pokochałam. Inną sprawą jest małżeństwo i ewentualne dzieci, a inną związek bez większych zobowiązań. Wtedy zawsze idzie się za głosem serca.

Ona też nie ma zobowiązań. A on zabiegał o Ciebie ?

Gość Onaaa
3 minuty temu, Gość Ddxx napisał:

Ona też nie ma zobowiązań. A on zabiegał o Ciebie ?

Nie musiał o mnie zabiegać, działo się samo. Oboje tego chcieliśmy, nikt nie musiał o nikogo walczyć.

Gość Ddxx
20 minut temu, Gość Onaaa napisał:

Nie musiał o mnie zabiegać, działo się samo. Oboje tego chcieliśmy, nikt nie musiał o nikogo walczyć.

Ale ktoś musial zrobić pierwszy krok?

Gość Onaaa

O jakim pierwszym kroku mówimy? Skoro wiesz, że ciebie kocha i ty też coś do niej czujesz to znak, że jesteście ze sobą blisko. Twoim pierwszym krokiem w tym momencie ma być postawienie sprawy jasno. Niech się zdeklaruje, powie czego oczekuje od ciebie. Nie powinieneś być tym drugim, przyjacielem-orbiterem... chyba że tobie taka rola odpowiada. Ale wtedy godzisz się na to, że nie bedziesz dla niej tym najważniejszym i jedynym.

Gość Ddxx
4 minuty temu, Gość Onaaa napisał:

O jakim pierwszym kroku mówimy? Skoro wiesz, że ciebie kocha i ty też coś do niej czujesz to znak, że jesteście ze sobą blisko. Twoim pierwszym krokiem w tym momencie ma być postawienie sprawy jasno. Niech się zdeklaruje, powie czego oczekuje od ciebie. Nie powinieneś być tym drugim, przyjacielem-orbiterem... chyba że tobie taka rola odpowiada. Ale wtedy godzisz się na to, że nie bedziesz dla niej tym najważniejszym i jedynym.

Tak ale w tym celu należy się spotkać i porozmawiać na spokojnie

Gość Jan
2 godziny temu, Gość Ddxx napisał:

ona sie smuci

Autorze, pierwsze i najważniejsze pytanie, jak dużo zarabiasz? Drugie pytanie, czy posiadasz własne mieszkanie i samochód?

Gość Jan łan

Jan spie/rda/laj😎😎😎

Gość Jan

Spjedolić to może autor sprawę, jeśli się nie dowiemy istotnych czynników, aby można było mu bezintencyjnie pomóc.

Gość Gosc

Przecież to ten od kocham ją kurde, żałosny troll i te jego tematy.

Gość grosik

Gdyby dziewczyna była porządna uczciwa i szczera zerwała by z facetem i była z tobą a nie robiła wałek.Albo koniec z tamtym i początek z tobą albo olej laske.Dziewczyna jest nie w porządku

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Onaaa napisał:

Typowa baba, nie puści jednej gałęzi dopóki nie chwyci drugiej. Czemu wcześniej nie zostawilas partnera skoro związek był jalowy i go nie kochalas? Czekalas na lepszą opcje? 

Gość Gosc

A odwrotnie jak to sie robi? On mi wyznal co czuje, a ja nie choc czulam to samo. Po zachowaniu moim napewno jednak wyczul ze z mojej strony jest to samo choc nie na wszystkie sygnaly reagowalam.

Mimo to ciagle co napominal o dziewczynie ze nie maja dla siebie czasu albo gadal z nia przez telefon przy mnie. Ja nie dowierzalam odrazu w jego wyznanie milosci i chyba trzymalam go troche na dystans choc jakies tam sygnaly dawalam, zreszta mowy ciala i spojrzen w oczy nie ukryjesz czy usmiechow.

Czy on czekal na moj krok czyli wyznanie uczuc? CZy dlatego nie podejmowal kolejnych krokow ? 

Mam wyrzuty ze to ja wszystko spieprzylam przez swoja niesmialosc i kompleksy. Juz nie mamy kontaktu, wylali go z roboty i nie przyszedl w ostatnie dwa dni kiedy to chcialam z nim pogadac. Telefon ma wylaczony od 3 tygodni a ja dostaje do glowy.

Wiem z pewnego zrodla ze jest oskarzony o cos i ma sprawe lub kilka w sadzie. Mam podejrzenia ze moze siedziec w areszcie, nie zycze mu tego ale wtedy by mniej bolalo.

Myslicie ze ktos kto kochal szczerze moglby tak wyrzucic karte z telefonu i zmienic numer? 

Gość Gość

Znowu ten cipeusz płaczę nad swoimi urojeniami wobec zajętej kobiety. To takie żenujące. Nie masz jaj ani rozumu.

Gość Cxd
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Znowu ten cipeusz płaczę nad swoimi urojeniami wobec zajętej kobiety. To takie żenujące. Nie masz jaj ani rozumu.

Ideał przemówił :classic_laugh:

Gość Happy
Dnia 13.06.2019 o 20:21, Gość Ddxx napisał:

Tak ale w tym celu należy się spotkać i porozmawiać na spokojnie

Pewnie masz rodzinę i sciemy walisz. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Happy napisał:

Pewnie masz rodzinę i sciemy walisz. 

Dokładnie masz racje, ma syna, ale czasu dla niego brak😰