Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arturo

Podoba mi się koleżanka... co robić?

Polecane posty

Hej wszystkim
Od pewnego czasu bardzo podoba mi się koleżanka z klasy. Codziennie rozmawiamy w szkole zawsze pomagam jej we wszystkim np.tłumaczę jakieś zadania, podpowiadam na sprawdzianach, kartkówkach itp. podczas rozmowy uśmiecham się do niej ,a ona to odwzajemnia. Myślałem o tym , by ją gdzieś zaprosić i tu zaczyna się problem, ponieważ gdy chcę jej to zaproponować nachodzą mnie dziwne myśli typu "A może znajdzie lepszego ode mnie" ,"zasługuje na lepszego chłopaka" .Pamiętam też sytuację , gdy kiedyś śmiali się z niej więc wkurzyłem się i stanąłem w jej obronie.
Nie wiem czy to istotne ale czasami podczas rozmowy kładzie dłoń na moim ramieniu.
Proszę o jakieś porady,wskazówki.
Z góry dzięki za odpowiedź

Gość gość

Podobasz się jej.Przełam strach uwierz w siebie i działaj.Zaproś ją na randkę 

Gość taborec
10 godzin temu, arturo napisał:

Hej wszystkim
Od pewnego czasu bardzo podoba mi się koleżanka z klasy. Codziennie rozmawiamy w szkole zawsze pomagam jej we wszystkim np.tłumaczę jakieś zadania, podpowiadam na sprawdzianach, kartkówkach itp. podczas rozmowy uśmiecham się do niej ,a ona to odwzajemnia. Myślałem o tym , by ją gdzieś zaprosić i tu zaczyna się problem, ponieważ gdy chcę jej to zaproponować nachodzą mnie dziwne myśli typu "A może znajdzie lepszego ode mnie" ,"zasługuje na lepszego chłopaka" .Pamiętam też sytuację , gdy kiedyś śmiali się z niej więc wkurzyłem się i stanąłem w jej obronie.
Nie wiem czy to istotne ale czasami podczas rozmowy kładzie dłoń na moim ramieniu.
Proszę o jakieś porady,wskazówki.
Z góry dzięki za odpowiedź

nie myśl tylko RÓB, tyle rad dla małolata, JUST DO IT kuurwa, zaproś ją na spacer, lody, kino, cokolwiek