Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozumiesz mnie

Jestem

Polecane posty

Gość rozumiesz mnie

Wysłuchaj.,,Nic nie musisz mówić nic"" w yt .Śpij dobrze.:-)

Gość Jestem

W poniedziałek rano zawarłam przymierze z Bogiem.On zapowiedział mi cud jeśli do piątku nie napiszę ani słowa na kafe.Wytrzymałam choć proste to nie było..czytając jak mnie trolowali i pisali w moim imieniu obrzydliwe rzeczy,jak oczerniali ,pojawiali,poniżali,obrażał...A ja nie mogłam złamać umowy z Bogiem.Wytrzymałam.:-)

NA CIEBIE NIE JESTEM OBRAŻONA.Nie mam żalu ..uważaj na rowerki i na pieszych:-)Spokojnej nocy ..najmilszy sercu.I choć Twoje myśli pewnie znowu biegną w przeciwnym kierunku.. (domyślam się kim jest ta szczęsciara)to życzę Tobie miłych snów spokojnych,i Błogosławieństwa Bożego.Dobranoc.

Gość Jestem

I jeśli dane mi będzie stanąć z Tobą przed Najwyższym i w obliczu Jego ślubować sobie dozgonną wierność..to ja chcę by w tle leciał właśnie ten utwór.Nic nie musisz w Panu a wszystko możesz.Odpocznij boś równie staramy życiem jest jak ja.Póki co modlę się za nas.

Gość gość

Do kogo temat? 

Gość gość

Napisz do niego są inne drogi komunikacji niż te forum?  tutaj nikt kto się szanuje nie pisze. 

Gość gość

Zamiast domyślać napisz, Bòg wysłu...e modlitwy nas chroni przed złymi  złem w ròżny sposòb. 

Gość Gość

Nie macie innej możliwości,tylko w taki sposób się porozumiewacie ? O rany na co wam przyszło! Sprawa musi być ważna i bardzo pilna , skoro potrzeba na forum

Gość Bez komentarza
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie macie innej możliwości,tylko w taki sposób się porozumiewacie ? O rany na co wam przyszło! Sprawa musi być ważna i bardzo pilna , skoro potrzeba na forum

Sylwia znowu wyskoczyła ze swoimi biednymi tekstami.Pokrzywdzona,która sama nie była lepsza na tym forum.Parasol nie robi na mnie wrażenia.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Bez komentarza napisał:

Sylwia znowu wyskoczyła ze swoimi biednymi tekstami.Pokrzywdzona,która sama nie była lepsza na tym forum.Parasol nie robi na mnie wrażenia.

Stalkerski profil przestepczej bandy ucierpiał najbardziej ? O rany! Lepiej su*isyny nie piszcie więcej ,lepiej milczeć 

Gość Gosc

Masz rację lepiej obludnych ludzi omijać z daleka,a kafe jest ich domem Bożym. Niesamowite ale prawdziwe 

Gość jestem
10 godzin temu, Gość gość napisał:

Napisz do niego są inne drogi komunikacji niż te forum?  tutaj nikt kto się szanuje nie pisze. 

ja nie mam innych możliwości.

Gość jestem
10 godzin temu, ToBezZnaczenia napisał:

W języku Ojczystym rozumiem każdego oraz nie tylko 🙂

to jest tyt€ł piosenki religijnej ! słowa samego Jezusa do nas ,każdego z osobna .Polecam .

Gość Anka

Jesteś a jakby cię nie było,więc nie oszukuj samej siebie.Pomodlę się za Ciebie hahahahha

Gość nie!
2 minuty temu, Gość Anka napisał:

Jesteś a jakby cię nie było,więc nie oszukuj samej siebie.Pomodlę się za Ciebie hahahahha

nie jestem rafał szmaciuro!

Gość jestem

byłam jestem będę;-) nie musisz mi gratulować ,niema  czego;-)

Gość Oklaski na stojąco

I nie gratuluję,raczej współczuje.Ale ciesz sie tym zasranym szczęściem:))))))))))

Gość jestem
2 minuty temu, Gość Oklaski na stojąco napisał:

I nie gratuluję,raczej współczuje.Ale ciesz sie tym zasranym szczęściem:))))))))))

Moim szczęściem jest wiara w Boga.

Gość jestem

zrobiłam 11 km,fajny masz rower;-)