Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co wy na to?

Przeciętny gej ma ok. 15 partnerów rocznie i umie ich znaleźć! A wy nawet 1 dziewczyny nie umiecie zdobyć

Polecane posty

Gość I co wy na to?

Wstyd!

Gość Gosc

To znaczy tylko tyle, że geje się nie szanują i wstyd jest być gejem. 

Gość grupa Z

baby też mają po 15+ rocznie i co? geje mają wyginąć przez AIDS bo to chorzy ludzie, problem umysłowy mają, dlatego pedalstwo jest promowane w mediach

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość grupa Z napisał:

baby też mają po 15+ rocznie i co? geje mają wyginąć przez AIDS bo to chorzy ludzie, problem umysłowy mają, dlatego pedalstwo jest promowane w mediach

Niestety choć byś bardzo chciał, homoseksualizm nie jest chorobą. 

Gość Bicku

Faceci są lepiej dogadują, nie ma porównania z kobietami.

Gość Gosc

Powiem wam w tajemnicy. Moja siostra jest lesbijką. W związku z kobietą od 16 lat. Wiecie co? Brzydzi się geji xD Dlaczego? Uważa, że to sodoma i gomora, że walą się na potęgę bez zahamowań. Nie tworzą, żadnych normalnych związków, a jedyna wartość w ich życiu wystawić doope i wsadzić w doope. Raz na 100 trafi się normalny jako wyjątek potwierdzający regule. 

Gość Gość

Geje się puszczają tak jak dziewczyny. Problem jest taki że dziewczyny wielu odrzucają.

Gość Esss5

Dziewczynę łatwo jest znaleźć, o ile ma się trochę kasy, wyglądu. i w miarę pewności siebie. Mam znajomego, który ma od urodzenia piekarnię, tzn jego rodzice. więc i samochody były, w dodatku przystojny wygląd. To wystarczyło, aby miał powodzenie od młodości. Ja przeciwnie. Kiepski okres dorastania, ciężki trądzik, brak pewności siebie, brak kasy i samochodu. Efekt taki, że skończyłem jako 28 letni prawiczek. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Esss5 napisał:

Dziewczynę łatwo jest znaleźć, o ile ma się trochę kasy, wyglądu. i w miarę pewności siebie. Mam znajomego, który ma od urodzenia piekarnię, tzn jego rodzice. więc i samochody były, w dodatku przystojny wygląd. To wystarczyło, aby miał powodzenie od młodości. Ja przeciwnie. Kiepski okres dorastania, ciężki trądzik, brak pewności siebie, brak kasy i samochodu. Efekt taki, że skończyłem jako 28 letni prawiczek. 

Tutaj akurat grubo się mylisz ale tłumaczyć Ci tego nie ma po co 😛 

Gość Gosciowa
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Geje się puszczają tak jak dziewczyny. Problem jest taki że dziewczyny wielu odrzucają.

Z kim się dziewczyny puszczają? Ano z facetami, czyli wszyscy się puszczają. 

Gość Esss5
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tutaj akurat grubo się mylisz ale tłumaczyć Ci tego nie ma po co 😛 

Ok. Spoko. Ja tam swoje wiem. Oczywiście pewność siebie i w miarę ok wygląd sprawę ułatwia. 

Gość gosc

Akurat geje to roochają sie z każdym chętnym. Umawiają sie nawet w saunach, na plażach nudystów czy po prostu w krzaczorach.

Geje to je/bane zwierzęta i tyle. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Akurat geje to roochają sie z każdym chętnym. Umawiają sie nawet w saunach, na plażach nudystów czy po prostu w krzaczorach.

Geje to je/bane zwierzęta i tyle. 

To akurat prawda. Geje nie mają problemu ze znalezieniem chętnego na seks, ale ze znalezieniem chętnego do związku mają akurat duży problem. Do związku to większosć gejów szuka księcia z bajki. Przystojnego, zaradnego i najczęściej młodszego od siebie. Takze mają wymagania większe nawet od kobiet jeżeli chodzi o związki. W gejowskim świecie gdy masz 30 lat to już jesteś "stary" (wielu gejów wstrzykuje sobie przed 30-stką pierwszy botoks, aby tylko zatrzymać młody wygląd). Mlodzi i piękni chłopcy mają największe branie.

Gość Gościu
53 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Powiem wam w tajemnicy. Moja siostra jest lesbijką. W związku z kobietą od 16 lat. Wiecie co? Brzydzi się geji xD Dlaczego? Uważa, że to sodoma i gomora, że walą się na potęgę bez zahamowań. Nie tworzą, żadnych normalnych związków, a jedyna wartość w ich życiu wystawić doope i wsadzić w doope. Raz na 100 trafi się normalny jako wyjątek potwierdzający regule. 

Sporo w tym prawdy.

Acz szkoda, że siostra to lesbijka.

Gość Gość

Bo geje są jak muchy.

Jak już znajdzie much mucha - to od razu go rocha:classic_cool: