Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odrzucają mnie

Boję się zagadywać do obcych kobiet bo obawiam się, że mnie ona wyśmieje lub upokorzy!

Polecane posty

Gość Odrzucają mnie

By się przełamać próbowałem pogadać na portalch i czatach. Byłem z automatu odrzucany przez swój wzrost 172. Poleciały nawet wyzwiska lub wprost mówiły że wszystko w porządku ale wzrost im nie pasuje lub z automatu mówiły że szukają wyższych.

Inne mnie odrzucały bo mieszkam z rodzicami i nie mam samochodu (prawko może po srydiach zrobie po co sie spieazyc). Mam 22 lata i studiuje. 

Gość AAAS
Przed chwilą, Gość Odrzucają mnie napisał:

By się przełamać próbowałem pogadać na portalch i czatach. Byłem z automatu odrzucany przez swój wzrost 172. Poleciały nawet wyzwiska lub wprost mówiły że wszystko w porządku ale wzrost im nie pasuje lub z automatu mówiły że szukają wyższych.

Inne mnie odrzucały bo mieszkam z rodzicami i nie mam samochodu (prawko może po srydiach zrobie po co sie spieazyc). Mam 22 lata i studiuje. 

Głupoty p.i.e.r.d.o.li.sz, ja mam konto na Tinderze i Badoo i żadna mnie w necie nie skreśliła, a matche mam. W moim przyapdku problemem jest nieśmiałość, nie umiem z pisanie przejść do reala. A mój wzrost to 173, mieszkam z rodzicami, nie mam samochody (prawko mam), mam 23 lata i studiuje. Nie mam problemu z nawiązaniem znajomości na chatcie. Kocopoły opowiadasz.