Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yin

Poszukiwana cierpliwa osoba z Poznania

Polecane posty

Gość Yin

która zapozna mnie ze sztuką prowadzenia samochodu :) Nim zapiszę się na kurs prawa jazdy chcę sprawdzić, czy w ogóle będę się dobrze czuła za kierownicą i czy się nadaję na kierowcę. Niestety, nie mam kogo poprosić o pomoc, a więc zwracam się tutaj.

W zamian mogę zaoferować wdzięczność, znajomość i 30zł za godzinę tortur ze mną ;p

Znajdą się zainteresowani?

Gość Akiko

Heh pomoglabym ale sama sie dopiero zapisuje na prawko, a ty gdzie idziesz?

Swoja droga to mysle tylko bardzo glupia albo odwazna obca osoba udostepni Ci swoj samochod, to ogromne ryzyko. Nie masz znajomych? Mi znajomy pomoze :)

Gość Akiko

W ogole myslalam zeby najpierw kupic starego grata by moc cwiczyc, a na razie kupilam sobie ksiazke ze znakami

Gość gość

30 zł to pewnie godzina u instruktora w szkole, nie musisz chyba kursu robić, żeby sobie jazdy wykupić

Gość Bartek
6 minut temu, Gość Yin napisał:

która zapozna mnie ze sztuką prowadzenia samochodu :) Nim zapiszę się na kurs prawa jazdy chcę sprawdzić, czy w ogóle będę się dobrze czuła za kierownicą i czy się nadaję na kierowcę. Niestety, nie mam kogo poprosić o pomoc, a więc zwracam się tutaj.

W zamian mogę zaoferować wdzięczność, znajomość i 30zł za godzinę tortur ze mną ;p

Jak jesteś dorosła to zaoferuj seks.

Gość Yin

Akiko, jeszcze nie wiem, gdzie. Na razie zasięgam teorii i chciałabym sprawdzić, jak to wygląda w praktyce, dopiero wtedy zacznę się poważnie rozglądać za szkołą.

Twierdzisz, że ryzykownym może być udostępnienie mi auta do ćwiczeń, ale dlaczego? Jeśli sobie popróbuję gdzieś na parkingu, czy jakimś wolnym placu z dala od innych aut, to chyba niczego nie uszkodzę i nie zepsuję?... No i właśnie, nie mam znajomych na miejscu. Wszyscy rozjechali się po świecie, a jedyna koleżanka nie ma prawka ;p taki to właśnie problem...

Gość Yin
3 minuty temu, Gość Bartek napisał:

Jak jesteś dorosła to zaoferuj seks.

Gdybyś był dojrzały, nie pisałbyś takich komentarzy. Poszukaj u innej.

Gość Yin
6 minut temu, Gość gość napisał:

30 zł to pewnie godzina u instruktora w szkole, nie musisz chyba kursu robić, żeby sobie jazdy wykupić

Wiem, ale przed instruktorem się wstydzę ;p Sama ta świadomość, że ktoś jest na tyle dobry, by uczuć innych, a ja jestem laik... Byłoby mi łatwiej, gdyby uczył mnie 'zwyczajny' kierowca.

Gość Bartek
2 minuty temu, Gość Yin napisał:

Gdybyś był dojrzały, nie pisałbyś takich komentarzy. Poszukaj u innej.

Przepraszam, bo myślałem, że skończyłaś 18 lat.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Yin napisał:

Wiem, ale przed instruktorem się wstydzę ;p Sama ta świadomość, że ktoś jest na tyle dobry, by uczuć innych, a ja jestem laik... Byłoby mi łatwiej, gdyby uczył mnie 'zwyczajny' kierowca.

zwyczajny kierowca nie da ci swojego samochodu, ponieważ nie będzie miał żadnej kontroli nad tym co robisz - brak pedałów po stronie pasażera, jak to ma miejsce w elkach :-P

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

zwyczajny kierowca nie da ci swojego samochodu, ponieważ nie będzie miał żadnej kontroli nad tym co robisz - brak pedałów po stronie pasażera, jak to ma miejsce w elkach :-P

Zrozum, że ona się wstydzi, bo nie chce tracić cnoty.

Gość Akiko

Ja się orientowałam i cena u instruktora to 65 zł. Na parkingu nie ma miejsca, żeby sobie pojeździć, zresztą osoba prowadząca nie ma uprawnień do prowadzenia zajęć i myślę, że oboje możecie mieć nieprzyjemności na policji. Co innego gdybys miała własne auto i działkę.

Na parkingu możesz zarysować cudze auto.

Gość Akiko

Ja teraz szukam jakiejś szkoły, możecie coś polecić?

Gość Yin
7 minut temu, Gość gość napisał:

No rozumiem, ale przecież nie mam zamiaru się rozpędzać i chyba nawet już wiem, gdzie gdzie jest hamulec... ;p żartuję. Nie mam oczywiście zamiaru robić niczego, na co właściciel mi nie pozwoli i czego mi wcześniej nie pokaże. Uważam się za odpowiedzialną osobę,ale rozumiem, że tak na wiarę, to trudno...

5 minut temu, Gość gość napisał:

Zrozum, że ona się wstydzi, bo nie chce tracić cnoty.

W porządku. Skończyłam, co nie oznacza, że jestem zainteresowana tego rodzaju układami.

4 minuty temu, Gość Akiko napisał:

Na parkingu nie ma miejsca, żeby sobie pojeździć, zresztą osoba prowadząca nie ma uprawnień do prowadzenia zajęć i myślę, że oboje możecie mieć nieprzyjemności na policji. Co innego gdybys miała własne auto i działkę.

Na parkingu możesz zarysować cudze auto.

Ale są wolne duże place pod miastem, myślę, że jakby właściciel auta nie doniósł, to policja się nie dowie. A ja nie mam zamiaru wykonywać żadnych manewrów w pobliżu czyichś aut, by nie narazić na szkody - znam swoje obecne umiejętności, są żadne ;p Zachowałabym największą ostrożność, no i nie ma mowy o wyjeżdżaniu na ulicę..

Gość gość
25 minut temu, Gość Yin napisał:

ILE MASZ LAT ?

Gość Bartek
26 minut temu, Gość Yin napisał:

Szkoda, że jesteś lesbijką i nie chcesz stracić cnoty :(

Gość Yin
1 minutę temu, Gość gość napisał:

ILE MASZ LAT ?

Nie sądzę, by to było istotne. A jeśli jest, powiedz mi, z jakiego powodu.

Gość gość
27 minut temu, Gość Yin napisał:

Yin jest jedyną dziewicą na kafeterii.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Yin napisał:

Nie sądzę, by to było istotne. A jeśli jest, powiedz mi, z jakiego powodu.

To jest bardzo istotne, ponieważ jak skończyłaś 18 lat to możemy iść do łóżka.

Gość Yin
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Yin jest jedyną dziewicą na kafeterii.

Poważnie? wszyscy tu już mają prawko? ;p no trudno, niedługo pewnie dołączę :)

Gość Yin
2 minuty temu, Gość gość napisał:

To jest bardzo istotne, ponieważ jak skończyłaś 18 lat to możemy iść do łóżka.

Nie możemy, bo nie jestem zainteresowana xD Ale widać, kiepski z Ciebie kierowca, skoro wolisz seks od nauki jazdy. A znasz te ploty, skoro jesteś kiepskim kierowcą, to i w łóżku... ;p Przykro mi, nie jestem zainteresowana.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Yin napisał:

Nie możemy, bo nie jestem zainteresowana xD Ale widać, kiepski z Ciebie kierowca, skoro wolisz seks od nauki jazdy. A znasz te ploty, skoro jesteś kiepskim kierowcą, to i w łóżku... ;p Przykro mi, nie jestem zainteresowana.

Szkoda, że jesteś lesbijką.

Gość Yin

Chcę rozwiać wasze wątpliwości, jestem Chinką ale nie mam skośnej pi....

Gość Akiko

Haha, chyba się tu więcej nie dowiemy :)

Ale mam dla Ciebie pomysł: poderwij instruktora :) ja nie mogę, bo mam chlopaka (który uwaza zresztą, że na kierowcę się nie nadaję, więc nic mu nie mówię o kursie).

Gość Yin - ta prawdziwa ;)
4 minuty temu, Gość Kuch napisał:

Pojeździe rekreacyjnie Twoim autem z pełnym bakiem benzyny i 30z /h w prezencie.

Za bene też mogę zapłacić. Ale własnego auta nie mam i nie kupię, póki się nie zorientuję, co do własnych możliwości i widoków na zdobycie prawka ;p Dzięki za informację.

Widzę, że kilka podszywów się pojawiło... Ale chyba można łatwo odróżnić ich ode mnie ;)

2 minuty temu, Gość Akiko napisał:

Ale mam dla Ciebie pomysł: poderwij instruktora :)

Mogłabym, gdyby nie fakt, o którym napisałam wyżej - wstydzę się w obecności profesjonalisty ;p

Gość Kuch
5 minut temu, Gość Yin napisał:

To pewnie twoja oferta. Widziałam i czytałam komentarze że jesteś kiepski w łóżku.

W łóżku potrafię bardzo wygodnie spać, więc spełniam się rewelacyjnie. Kum kum, co mówi nick?

Gość Akiko
Przed chwilą, Gość Yin - ta prawdziwa ;) napisał:

Za bene też mogę zapłacić. Ale własnego auta nie mam i nie kupię, póki się nie zorientuję, co do własnych możliwości i widoków na zdobycie prawka ;p Dzięki za informację.

Widzę, że kilka podszywów się pojawiło... Ale chyba można łatwo odróżnić ich ode mnie ;)

Mogłabym, gdyby nie fakt, o którym napisałam wyżej - wstydzę się w obecności profesjonalisty ;p

Jak się oswoisz z ptaszkiem instruktora to wstyd odejdzie. Może on jest prawiczek a ponieważ Ty jesteś dziewicą to będziecie wspólnie zaczynać przygodę w krainie seksu.

Gość Yin - ta prawdziwa ;)
1 minutę temu, Gość Kuch napisał:

W łóżku potrafię bardzo wygodnie spać, więc spełniam się rewelacyjnie. Kum kum, co mówi nick?

Masz malutkiego ale małe jest piękne.

Gość gość
47 minut temu, Gość Yin napisał:

Czy facet też może być?

Gość Owa
6 minut temu, Gość Yin - ta prawdziwa 😉 napisał:

Za bene też mogę zapłacić. Ale własnego auta nie mam i nie kupię,

Suzuki maruti 800, zobacz.

Jak nie kupisz, to się nie nauczysz.

Żaden rozsądny chłop nie da, aby mu boczek przytarła. Chyba, że znajdziesz głupka, ale jak mu nie podasz deseru Lodowego to będzie zniesmaczony.

Lepi kupić.