Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Yin

Poszukiwana cierpliwa osoba z Poznania

Polecane posty

Go艣膰 Yin

kt贸ra zapozna mnie ze sztuk膮 prowadzenia samochodu :) Nim zapisz臋 si臋 na kurs prawa jazdy chc臋 sprawdzi膰, czy w og贸le b臋d臋 si臋 dobrze czu艂a za kierownic膮 i czy si臋 nadaj臋 na kierowc臋. Niestety, nie mam kogo poprosi膰 o pomoc, a wi臋c zwracam si臋 tutaj.

W zamian mog臋 zaoferowa膰 wdzi臋czno艣膰, znajomo艣膰 i 30z艂 za godzin臋 tortur ze mn膮 ;p

Znajd膮 si臋 zainteresowani?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Akiko

Heh pomoglabym ale sama sie dopiero zapisuje na prawko, a ty gdzie idziesz?

Swoja droga to mysle tylko bardzo glupia albo odwazna obca osoba udostepni Ci swoj samochod, to ogromne ryzyko. Nie masz znajomych? Mi znajomy pomoze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akiko

W ogole myslalam zeby najpierw kupic starego grata by moc cwiczyc, a na razie kupilam sobie ksiazke ze znakami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

30 z艂 to pewnie godzina u instruktora w szkole, nie musisz chyba kursu robi膰, 偶eby sobie jazdy wykupi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bartek
6 minut temu, Go艣膰 Yin napisa艂:

kt贸ra zapozna mnie ze sztuk膮 prowadzenia samochodu :) Nim zapisz臋 si臋 na kurs prawa jazdy chc臋 sprawdzi膰, czy w og贸le b臋d臋 si臋 dobrze czu艂a za kierownic膮 i czy si臋 nadaj臋 na kierowc臋. Niestety, nie mam kogo poprosi膰 o pomoc, a wi臋c zwracam si臋 tutaj.

W zamian mog臋 zaoferowa膰 wdzi臋czno艣膰, znajomo艣膰 i 30z艂 za godzin臋 tortur ze mn膮 ;p

Jak jeste艣 doros艂a to zaoferuj seks.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin

Akiko, jeszcze nie wiem, gdzie. Na razie zasi臋gam teorii i chcia艂abym sprawdzi膰, jak to wygl膮da w praktyce, dopiero wtedy zaczn臋 si臋 powa偶nie rozgl膮da膰 za szko艂膮.

Twierdzisz, 偶e ryzykownym mo偶e by膰 udost臋pnienie mi auta do 膰wicze艅, ale dlaczego? Je艣li sobie popr贸buj臋 gdzie艣 na parkingu, czy jakim艣 wolnym placu z dala od innych aut, to chyba niczego nie uszkodz臋 i nie zepsuj臋?... No i w艂a艣nie, nie mam znajomych na miejscu. Wszyscy rozjechali si臋 po 艣wiecie, a jedyna kole偶anka nie ma prawka ;p taki to w艂a艣nie problem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin
3 minuty temu, Go艣膰 Bartek napisa艂:

Jak jeste艣 doros艂a to zaoferuj seks.

Gdyby艣 by艂 dojrza艂y, nie pisa艂by艣 takich komentarzy. Poszukaj u innej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin
6 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

30 z艂 to pewnie godzina u instruktora w szkole, nie musisz chyba kursu robi膰, 偶eby sobie jazdy wykupi膰

Wiem, ale przed instruktorem si臋 wstydz臋 ;p Sama ta 艣wiadomo艣膰, 偶e kto艣 jest na tyle dobry, by uczu膰 innych, a ja jestem laik... By艂oby mi 艂atwiej, gdyby uczy艂 mnie 'zwyczajny' kierowca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bartek
2 minuty temu, Go艣膰 Yin napisa艂:

Gdyby艣 by艂 dojrza艂y, nie pisa艂by艣 takich komentarzy. Poszukaj u innej.

Przepraszam, bo my艣la艂em, 偶e sko艅czy艂a艣 18 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 Yin napisa艂:

Wiem, ale przed instruktorem si臋 wstydz臋 ;p Sama ta 艣wiadomo艣膰, 偶e kto艣 jest na tyle dobry, by uczu膰 innych, a ja jestem laik... By艂oby mi 艂atwiej, gdyby uczy艂 mnie 'zwyczajny' kierowca.

zwyczajny kierowca nie da ci swojego samochodu, poniewa偶 nie b臋dzie mia艂 偶adnej kontroli nad tym co robisz - brak peda艂贸w po stronie pasa偶era, jak to ma miejsce w elkach :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

zwyczajny kierowca nie da ci swojego samochodu, poniewa偶 nie b臋dzie mia艂 偶adnej kontroli nad tym co robisz - brak peda艂贸w po stronie pasa偶era, jak to ma miejsce w elkach :-P

Zrozum, 偶e ona si臋 wstydzi, bo nie chce traci膰 cnoty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akiko

Ja si臋 orientowa艂am i cena u instruktora to 65 z艂. Na parkingu nie ma miejsca, 偶eby sobie poje藕dzi膰, zreszt膮 osoba prowadz膮ca nie ma uprawnie艅 do prowadzenia zaj臋膰 i my艣l臋, 偶e oboje mo偶ecie mie膰 nieprzyjemno艣ci na policji. Co innego gdybys mia艂a w艂asne auto i dzia艂k臋.

Na parkingu mo偶esz zarysowa膰 cudze auto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akiko

Ja teraz szukam jakiej艣 szko艂y, mo偶ecie co艣 poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin
7 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

No rozumiem, ale przecie偶 nie mam zamiaru si臋 rozp臋dza膰 i chyba nawet ju偶 wiem, gdzie gdzie jest hamulec... ;p 偶artuj臋. Nie mam oczywi艣cie zamiaru robi膰 niczego, na co w艂a艣ciciel mi nie pozwoli i czego mi wcze艣niej nie poka偶e. Uwa偶am si臋 za odpowiedzialn膮 osob臋,ale rozumiem, 偶e tak na wiar臋, to trudno...

5 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Zrozum, 偶e ona si臋 wstydzi, bo nie chce traci膰 cnoty.

W porz膮dku. Sko艅czy艂am, co nie oznacza, 偶e jestem zainteresowana tego rodzaju uk艂adami.

4 minuty temu, Go艣膰 Akiko napisa艂:

Na parkingu nie ma miejsca, 偶eby sobie poje藕dzi膰, zreszt膮 osoba prowadz膮ca nie ma uprawnie艅 do prowadzenia zaj臋膰 i my艣l臋, 偶e oboje mo偶ecie mie膰 nieprzyjemno艣ci na policji. Co innego gdybys mia艂a w艂asne auto i dzia艂k臋.

Na parkingu mo偶esz zarysowa膰 cudze auto.

Ale s膮 wolne du偶e place pod miastem, my艣l臋, 偶e jakby w艂a艣ciciel auta nie doni贸s艂, to policja si臋 nie dowie. A ja nie mam zamiaru wykonywa膰 偶adnych manewr贸w w pobli偶u czyich艣 aut, by nie narazi膰 na szkody - znam swoje obecne umiej臋tno艣ci, s膮 偶adne ;p Zachowa艂abym najwi臋ksz膮 ostro偶no艣膰, no i nie ma mowy o wyje偶d偶aniu na ulic臋..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
25 minut temu, Go艣膰 Yin napisa艂:

ILE MASZ LAT ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bartek
26 minut temu, Go艣膰 Yin napisa艂:

Szkoda, 偶e jeste艣 lesbijk膮 i nie chcesz straci膰 cnoty :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin
1 minut臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

ILE MASZ LAT ?

Nie s膮dz臋, by to by艂o istotne. A je艣li jest, powiedz mi, z jakiego powodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
27 minut temu, Go艣膰 Yin napisa艂:

Yin jest jedyn膮 dziewic膮 na kafeterii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 minuty temu, Go艣膰 Yin napisa艂:

Nie s膮dz臋, by to by艂o istotne. A je艣li jest, powiedz mi, z jakiego powodu.

To jest bardzo istotne, poniewa偶 jak sko艅czy艂a艣 18 lat to mo偶emy i艣膰 do 艂贸偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin
2 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Yin jest jedyn膮 dziewic膮 na kafeterii.

Powa偶nie? wszyscy tu ju偶 maj膮 prawko? ;p no trudno, nied艂ugo pewnie do艂膮cz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin
2 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

To jest bardzo istotne, poniewa偶 jak sko艅czy艂a艣 18 lat to mo偶emy i艣膰 do 艂贸偶ka.

Nie mo偶emy, bo nie jestem zainteresowana xD Ale wida膰, kiepski z Ciebie kierowca, skoro wolisz seks od nauki jazdy. A znasz te ploty, skoro jeste艣 kiepskim kierowc膮, to i w 艂贸偶ku... ;p Przykro mi, nie jestem zainteresowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Yin napisa艂:

Nie mo偶emy, bo nie jestem zainteresowana xD Ale wida膰, kiepski z Ciebie kierowca, skoro wolisz seks od nauki jazdy. A znasz te ploty, skoro jeste艣 kiepskim kierowc膮, to i w 艂贸偶ku... ;p Przykro mi, nie jestem zainteresowana.

Szkoda, 偶e jeste艣 lesbijk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin

Chc臋 rozwia膰 wasze w膮tpliwo艣ci, jestem Chink膮 ale nie mam sko艣nej pi....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akiko

Haha, chyba si臋 tu wi臋cej nie dowiemy :)

Ale mam dla Ciebie pomys艂: poderwij instruktora :) ja nie mog臋, bo mam chlopaka (kt贸ry uwaza zreszt膮, 偶e na kierowc臋 si臋 nie nadaj臋, wi臋c nic mu nie m贸wi臋 o kursie).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin - ta prawdziwa ;)
4 minuty temu, Go艣膰 Kuch napisa艂:

Poje藕dzie rekreacyjnie Twoim autem z pe艂nym bakiem benzyny i 30z /h w prezencie.

Za bene te偶 mog臋 zap艂aci膰. Ale w艂asnego auta nie mam i nie kupi臋, p贸ki si臋 nie zorientuj臋, co do w艂asnych mo偶liwo艣ci i widok贸w na zdobycie prawka ;p Dzi臋ki za informacj臋.

Widz臋, 偶e kilka podszyw贸w si臋 pojawi艂o... Ale chyba mo偶na 艂atwo odr贸偶ni膰 ich ode mnie ;)

2 minuty temu, Go艣膰 Akiko napisa艂:

Ale mam dla Ciebie pomys艂: poderwij instruktora :)

Mog艂abym, gdyby nie fakt, o kt贸rym napisa艂am wy偶ej - wstydz臋 si臋 w obecno艣ci profesjonalisty ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kuch
5 minut temu, Go艣膰 Yin napisa艂:

To pewnie twoja oferta. Widzia艂am i czyta艂am komentarze 偶e jeste艣 kiepski w 艂贸偶ku.

W 艂贸偶ku potrafi臋 bardzo wygodnie spa膰, wi臋c spe艂niam si臋 rewelacyjnie. Kum kum, co m贸wi nick?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akiko
Przed chwil膮, Go艣膰 Yin - ta prawdziwa ;) napisa艂:

Za bene te偶 mog臋 zap艂aci膰. Ale w艂asnego auta nie mam i nie kupi臋, p贸ki si臋 nie zorientuj臋, co do w艂asnych mo偶liwo艣ci i widok贸w na zdobycie prawka ;p Dzi臋ki za informacj臋.

Widz臋, 偶e kilka podszyw贸w si臋 pojawi艂o... Ale chyba mo偶na 艂atwo odr贸偶ni膰 ich ode mnie ;)

Mog艂abym, gdyby nie fakt, o kt贸rym napisa艂am wy偶ej - wstydz臋 si臋 w obecno艣ci profesjonalisty ;p

Jak si臋 oswoisz z ptaszkiem instruktora to wstyd odejdzie. Mo偶e on jest prawiczek a poniewa偶 Ty jeste艣 dziewic膮 to b臋dziecie wsp贸lnie zaczyna膰 przygod臋 w krainie seksu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yin - ta prawdziwa ;)
1 minut臋 temu, Go艣膰 Kuch napisa艂:

W 艂贸偶ku potrafi臋 bardzo wygodnie spa膰, wi臋c spe艂niam si臋 rewelacyjnie. Kum kum, co m贸wi nick?

Masz malutkiego ale ma艂e jest pi臋kne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
47 minut temu, Go艣膰 Yin napisa艂:

Czy facet te偶 mo偶e by膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Owa
6 minut temu, Go艣膰 Yin - ta prawdziwa 馃槈 napisa艂:

Za bene te偶 mog臋 zap艂aci膰. Ale w艂asnego auta nie mam i nie kupi臋,

Suzuki maruti 800, zobacz.

Jak nie kupisz, to si臋 nie nauczysz.

呕aden rozs膮dny ch艂op nie da, aby mu boczek przytar艂a. Chyba, 偶e znajdziesz g艂upka, ale jak mu nie podasz deseru Lodowego to b臋dzie zniesmaczony.

Lepi kupi膰.

Udost臋pnij ten post