Gość GoscKasia Napisano Czerwiec 16, 2019 A dlaczego pytasz skad jestem ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Kasia Napisano Czerwiec 16, 2019 Rozsądny - zgadza sie, wieczne wożenie dupy, w głowach im sie poprzewracało , wiecznie najczesciej wyjazdy do galerii po kolejne ciuchy i w wolne niedziele tez by chetnie kupowaly , bo najwiecej sprzeciwów na wolne niedziele dały zakupoholiczki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GoscKasia Napisano Czerwiec 16, 2019 Kasia jest nowa osoba tutaj, nikt mnie nie zna, pierwszy raz sie podpisałam. Nie mam tutaj znajomych. Nie pisalam nigdy skad jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsds Napisano Czerwiec 16, 2019 To jest niesamowte. Tylko podwieź zawieź itd itd a dupy im rosną. No ale po coś do tego wyra z zarobasami chodzą hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GoscKasia Napisano Czerwiec 16, 2019 Najlepiej dorabiać sie razem od młodych lat , jako mloda para, wtedy to jest piekne jak razem góry sie zdobywa , najpiękniej jest jak wszystko robi sie razem, wtedy milosc jest najsilniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GoscKasia Napisano Czerwiec 16, 2019 Tak teraz wszystkie jeżdżą a tylki juz maja wielkie jak Amerykanki albo Niemki , ja chodze dziennie 7 km plus poruszanie sie w pracy wiec mam duzo ruchu, auto nie jest mi potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 16, 2019 Nieprawda ze wszyscy mają auta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddddd Napisano Czerwiec 16, 2019 idiodddto, mieszkanie oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Czerwiec 16, 2019 Moj mezczyzna nie musiałby miec auta , jest mi to obojetne, a gdyby juz auto bylo to wyglad nieistotny i moglby byc zawsze brudny , nie ma to dla mnie znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiooo Napisano Czerwiec 16, 2019 Brudne auto jest zadziorne a i jeszcze taki dżip ufajdany to totalny odjazd dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Czerwiec 16, 2019 Hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rajdowiec Napisano Czerwiec 16, 2019 Takie rajdowe są fajnie brudne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Co to ma byc Napisano Czerwiec 16, 2019 To nie temat o brudzie tylko o tym zeby facet mial mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 16, 2019 Mam Mercedesa, jestem kobietą i nie wyobrażam sobie nie mieć auta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gusrfv Napisano Czerwiec 16, 2019 Ooo odezwala sie pańcia od merola dama wielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos Napisano Czerwiec 16, 2019 20 minut temu, Gość GoscKasia napisał: Najlepiej dorabiać sie razem od młodych lat , jako mloda para, wtedy to jest piekne jak razem góry sie zdobywa , najpiękniej jest jak wszystko robi sie razem, wtedy milosc jest najsilniejsza Powiedz to dzisiejszym babom w wieku 20-35 lat. Dorabianie od zera hahahah, przeciez taki facet bedzie wieczną stuleją XDDD kobiety nie mają czegos takiego, tam musi byc na juz, teraz, od razu, bez czekania, w wieku 25 lat masz miec chate, auto i firmę, wtedy jesteś odfajkowany jako checked i mozna pomyslec o daniu Ci szpary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Czerwiec 16, 2019 Przykre to no nie ? Takie teraz sa księżniczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Czerwiec 16, 2019 No niestety tak jest, zle rodzice corki wychowują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola Napisano Czerwiec 16, 2019 2 minuty temu, Gość Gosc napisał: Przykre to no nie ? Takie teraz sa księżniczki Niektóre "Księżniczki"pracują uczciwie dobrze zarabiaja mają mieszkanie własne i samochody też wlasne.I nie mają zadartych nosow tylko wiedza doskonale że to jest realne.To nie jest jakaś abstrakcja Paniwie.Do nauki i do pracy!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozsądny Napisano Czerwiec 16, 2019 12 minut temu, Gość Pola napisał: Niektóre "Księżniczki"pracują uczciwie dobrze zarabiaja mają mieszkanie własne i samochody też wlasne.I nie mają zadartych nosow tylko wiedza doskonale że to jest realne.To nie jest jakaś abstrakcja Paniwie.Do nauki i do pracy!!!!!!! nikt nie kwestionuje tego ze maja mieszkanie i samochody. Ale fakty są takie ze babom odwalilo w dzisiejszych czasach, wszystko jest przez pryzmat kapuchy i glupi są faceci co się żenią z tymi materialistkami. Faceci jeszcze dlugo beda zalowac ze tak babom pofolgowali ja np uznaje kobietę jako kogos tylko do seksu i nie musze sie męczyc z wymaganiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkoda gadać Napisano Czerwiec 17, 2019 13 godzin temu, Gość Gość hihi napisał: Samochód, mieszkanie, książeczki oszczędnościowe, ziemia,dobrze prosperujaca firma. To wszystko powinien mieć facet inaczej będzie mu ciężko kobietę znalezc Jeśli jest przystojny, to nie musi mieć nic z tych rzeczy, może być nawet bezdomnym biedakiem. Jeśli nie jest, to żadna kobieta go nie pokocha (bo bycie z kimś dla kasy to nie miłość, jakaś choroba czy wypadek i od razu taka dziunia go zostawia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Honotu Napisano Czerwiec 17, 2019 Facet musi mieć wyyepane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Honotu Napisano Czerwiec 17, 2019 Z chwilą gdy facetowi zaczyna zależeć zamienia się w kobietę. Wytwarzana jest u niego oksytocyna i rosną mu cycki na siłowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Honotu Napisano Czerwiec 17, 2019 Centralnie na wszystko. Najważniejsze dla faceta musi być mieszkanie samochód koledzy a dopiero gdzieś na szarym końcu miłość. Co innego seks. Zupełnie nie rozumiem dlaczego facet ma płacić alimenty ale np już nie ma nic do powiedzenia w sprawie aborcji. Przecież to kobieta podejmuje świadome ryzyko i oba ponosi konsekwencje. To tak jakbym płacił za to ze ktoś u mnie pasów nie zapiął (pieją kury pieją nie mają koguta) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Honotu Napisano Czerwiec 17, 2019 Facet który nie ma wyjepane na kobietę prędzej czy później trafi do więzienia zbankrutuje popadnie w chorobę psychiczną albo zostanie pantoflarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Czerwiec 17, 2019 Żeby miał mózg i Tobie też by się przydał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoja 3 Napisano Czerwiec 17, 2019 Odpowiem z mojego punktu widzenia.Jesli mężczyzna odpowiedzialnie podchodzi do życia czyli pracuje,liczy się z odczuciami drugiej osoby,jest schludny to to czy ma mieszkanie,samochód nie jest takie ważne.Ulatwia to życie ale nawet ów dobrze sytuowany jeśli będzie osoba narcystyczna, zapatrzona w siebie ,uznając wyłącznie własne zdanie i potrzeby to nawet w fazie późniejszej znajomosci przestanie być atrakcyjny.Rzeczy są ważnym dodatkiem ułatwiającym życie ale nie wystarczają w dłuższych relacjach,są dobre jedynie w pierwszym wrażeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziunia Napisano Czerwiec 17, 2019 Musi mieć auto najlepiej sportowe i ładny apartament albo dom inaczej mnie nie interesuje delikwent. Dla mnie są ważne obie kwestie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Honotu Napisano Czerwiec 17, 2019 Dzięki ale mam swój i mi w zupełności jeden wystarczy. Nie będę jeszcze teraz zużywał cennej energii żeby myśleć twoim mózgiem. Człowiek może wytworzyć ograniczona ilość energii potem umiera. Także weź sobie swój mózg i sama go używaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Honotu Napisano Czerwiec 17, 2019 Przy okazji dodam, że gdybyś miała mój mózg to musiałabyś się podłączyć do elektrowni atomowej żeby wymyślić to co ja. Zresztą twój mózg nie jest twoj. Kto inny go używa Chcesz mi wcisnąć bubla? Jeszcze pewnie na abonament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach