Gość SamotnaB Napisano Czerwiec 17, 2019 Szukam jak w temacie. Coś o mnie, lat 38 samotna, panna, bez dzieci, blondynka 170, 63kg, zadbana, przy kasie. Wymagania co do kochanka, duże umiejętności w łóżku, towarzyszenie mi w wyjazdach, spotkaniach, zabawianie mnie na różne sposoby, hehe. Wiek ok 25-35, najlepiej byś nie był szpetny. Oczywiście za wszyskie wyjazdy, kolację itd. płace ja. Pomogę również finansowo, dogadamy się. Zapewniam ogólnie dobrą zabawę. Aha i nie możesz być żonaty! Woj. Łódzkie, ewentualni ościenne. Pozdrawiam. Proszę pisać tutaj kilka słów o sobie i email. Odezwę się. K. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SamotnaB Napisano Czerwiec 17, 2019 Proszę się nie wstydzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hieroslaw Napisano Październik 15, 2019 Jestem chociaż mam 20 lat zapraszam na mail hieroslaw@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kojot93 0 Napisano Grudzień 9, 2019 Mam 26 lat brzydki nie jestem.ale niestety z lubelskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wizjoner 0 Napisano Kwiecień 15, 2020 Witam mam 24 lata uśmiechnięty zabawny z ciekawymi hobby które na pewno, zabawia Pania kiedy będzie taka potrzeba. Przy tym mam dużo ciekawych atutów o których chętnie opowiem o ile ogłoszenie jest nadal aktualne wizjoner112@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekc 0 Napisano Styczeń 7, 2021 Cześć mam 28 l 182 brunet piotrekp7wl7@wp.pl doswiadczenie w takiej relacji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clown666 7 Napisano Styczeń 8, 2021 Piękna ma najlepiej w życiu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach