Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

Jak tam paszteciska?

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

Ile 偶e艣cie聽聽dzi艣 po偶ar艂y? Nie wstyd wam z tym grubymi du/pani chodzi膰?聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc

Na ulicy prawie ka偶da 聽t艂usta. Potemgadaja sobie,ze pi臋kne. Ka偶dy im zazdro艣ci. Tylko panowie was do 艂贸偶ka bior膮 nie chc膮 t艂u艣cioch贸w za 偶ony, wiecie dlaczego? Bo wstyd mie膰 macior臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Ile czekoladek po偶ar艂y? 聽Za wcze艣nie? Nie wierze, dla was ka偶dy czas dobry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona

Lepiej by膰 pasztetem ni偶 tandetna laska w bia艂ych spodenkach jak tania spod..馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka jedna

No ale jaki wasz problem? Id藕 po miss Poloni臋 zaradny, przystojny ogierze z 20cm pala.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

spadaj szczawiu w膮cha膰 gacie, przed chwil膮 zm贸wi艂am 艣nadanko w mc-u, rodzinny zestaw + cola, lody kupi艂am wczoraj,聽nie moja wina 偶e sam wpitalasz par贸wki z biedronki, mnie sta膰 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 MHF

A mo偶e to zazdrosna kobieta to pisz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
8 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

spadaj szczawiu w膮cha膰 gacie, przed chwil膮 zm贸wi艂am 艣nadanko w mc-u, rodzinny zestaw + cola, lody kupi艂am wczoraj,聽nie moja wina 偶e sam wpitalasz par贸wki z biedronki, mnie sta膰 馃檪

Nie pokazuj swojej opony na wierzchu, nie dobrze si臋 robi,聽聽jak takie pasztety chodz膮聽聽i 艣mierdzi od nich馃ぎ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
16 minut temu, Go艣膰 Ona napisa艂:

Lepiej by膰 pasztetem ni偶 tandetna laska w bia艂ych spodenkach jak tania spod..馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ

Lepiej by膰 samemu jak z pasztetem馃ぎ. Do 艂贸偶ka naj艂atwiej grube du/py zaci膮gn膮膰. My艣l膮, ze pi臋kne.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Pasztety na obiedzie. Minuty taka nie poczeka, bo umrze z g艂odu馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heheh
19 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Lepiej by膰 samemu jak z pasztetem馃ぎ. Do 艂贸偶ka naj艂atwiej grube du/py zaci膮gn膮膰. My艣l膮, ze pi臋kne.聽

Do 艂贸偶ka naj艂atwiej zaci膮gn膮膰 w艂a艣nie te tanie laski w spodenkach z t臋pym wyrazem twarzy my艣l膮ce,偶e s膮 b贸stwem..auuuuuuuuaa..zobola艂o jak spada艂y z nieba gwiazdy tandety hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
31 minut temu, Go艣膰 Ona napisa艂:

Teraz ju偶 wiem, dlaczego hejtujesz prawiczk贸w. Jeste艣 tak膮 pasztetess膮, 偶e nawet prawi.ki ci臋 nie chc膮. Pa艂asz wi臋c nienawi艣ci膮 do facet贸w, a prawiczk贸w traktujesz na forum jak 艣mieci. Won st膮d frustratko i z艂o艣liwa mendo! Karma wraca, oto trafi艂a kosa na kamie艅 馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
5 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Teraz ju偶 wiem, dlaczego hejtujesz prawiczk贸w. Jeste艣 tak膮 pasztetess膮, 偶e nawet prawi.ki ci臋 nie chc膮. Pa艂asz wi臋c nienawi艣ci膮 do facet贸w, a prawiczk贸w traktujesz na forum jak 艣mieci. Won st膮d frustratko i z艂o艣liwa mendo! Karma wraca, oto trafi艂a kosa na kamie艅 馃槀

Bujaj si臋 nie do艣膰, ze pasztet, to do tego g艂upia. Baba nie jestem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
10 minut temu, Go艣膰 heheh napisa艂:

Do 艂贸偶ka naj艂atwiej zaci膮gn膮膰 w艂a艣nie te tanie laski w spodenkach z t臋pym wyrazem twarzy my艣l膮ce,偶e s膮 b贸stwem..auuuuuuuuaa..zobola艂o jak spada艂y z nieba gwiazdy tandety hahahaha

Id藕 je艣膰, ulomie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Tu to nie do艣膰, ze ulomy,聽to pasztety. Dlaczego tylko baby tu pisz膮 jak my艣licie? Bo faceci wola szczup艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Od rana zjad艂am ju偶 trzy kanapki, jab艂ko, kawa艂ek arbuza, loda czekoladowego i dwa cukierki. Zaraz zjem obiad, tylko si臋 sko艅czy gotowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawda
35 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Tu to nie do艣膰, ze ulomy,聽to pasztety. Dlaczego tylko baby tu pisz膮 jak my艣licie? Bo faceci wola szczup艂e.

Ale kogo interesuje co wola tacy faceci jak ci tutaj? Brzydcy nieudacznicy, b3z grosza przy dupie? Cz艂owieku, wa偶y艂am kiedys 90 kg, dzis waze 55 kg, dbam o siebie, uprawiam sport, mqm zdrowe pi臋kne w艂osy i NIGDY NIE SPOJRZ臉 na jakiego艣 przegrywa. Dalam z siebie wszystko i chce m臋偶czyzn臋 na moim poziomie - przystojny, zaradny, z dobr膮 praca. Nie dla psa kie艂basa nieroby biedne.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Prawda napisa艂:

Ale kogo interesuje co wola tacy faceci jak ci tutaj? Brzydcy nieudacznicy, b3z grosza przy dupie? Cz艂owieku, wa偶y艂am kiedys 90 kg, dzis waze 55 kg, dbam o siebie, uprawiam sport, mqm zdrowe pi臋kne w艂osy i NIGDY NIE SPOJRZ臉 na jakiego艣 przegrywa. Dalam z siebie wszystko i chce m臋偶czyzn臋 na moim poziomie - przystojny, zaradny, z dobr膮 praca. Nie dla psa kie艂basa nieroby biedne.聽

A obwis艂a sk贸ra gdzie? Nie k艂am ulomie. Ilu masz takich facet贸w, kt贸ry bym by艂 w kolejce? 馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawda
2 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

A obwis艂a sk贸ra gdzie? Nie k艂am ulomie. Ilu masz takich facet贸w, kt贸ry bym by艂 w kolejce? 馃槀

Jaka obwisla sk贸ra? To zaledwie 37 kg, do tego 膰wiczenia na si艂owni i schudniecie w wieku 22 lat. Ty w og贸le nie jestes mnie godzien. Brzydze sie takimi aroganckimi oprychami. Ni wygl膮du ni charakteru.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Prawda napisa艂:

Jaka obwisla sk贸ra? To zaledwie 37 kg, do tego 膰wiczenia na si艂owni i schudniecie w wieku 22 lat. Ty w og贸le nie jestes mnie godzien. Brzydze sie takimi aroganckimi oprychami. Ni wygl膮du ni charakteru.聽

Nie k艂am lalka przynajmniej. Co tak si臋 upas艂a艣聽m艂odo?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Ona napisa艂:

Kto艣 tu zazdro艣ci 馃槒

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Ona napisa艂:

Ja my艣la艂am, 偶e tandetna laska nosi mini ledwo za tylek, ze a偶 majtki wida膰, i ma dekolt po p臋pek, a nie spodnie馃槉 Zazro艣cisz innym figur, bo sama si臋 nie miescisz w spodniach. Zamiast wylac hejt na gosciach, ktory zacz膮l temat i wyzwal tu kobiety, to ty skupi艂a艣 jad i nienawi艣膰 na laskach w bia艂ych spodenkach. Jakie to typowe. Co ci te laski zrobi艂y? Czep si臋 autora, ze wyzywa kobiety, a nie zgrabnych dziewczyn.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawda
9 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Nie k艂am lalka przynajmniej. Co tak si臋 upas艂a艣聽m艂odo?聽

Ja sie nie musz臋 tobie z niczego t艂umaczy膰. Moja oty艂o艣膰 to przesz艂o艣膰. Chcia艂am tylko wam u艣wiadomi膰, ze my nie po艣wi臋camy sie, nie staramy dla jakiego艣 niedojdy 偶yciowego tylko dla fajnych facet贸w. Na fajn膮 laske trzeba zas艂u偶y膰. Tyle.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

dzisiaj to ciezarne ma艂o jedza nie odzywiaja sie witamin nie lykaka a po to zeby po urodzeniu dziecka byla figura bez rozst臋p贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
2 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Ja my艣la艂am, 偶e tandetna laska nosi mini ledwo za tylek, ze a偶 majtki wida膰, i ma dekolt po p臋pek, a nie spodnie馃槉 Zazro艣cisz innym figur, bo sama si臋 nie miescisz w spodniach. Zamiast wylac hejt na gosciach, ktory zacz膮l temat i wyzwal tu kobiety, to ty skupi艂a艣 jad i nienawi艣膰 na laskach w bia艂ych spodenkach. Jakie to typowe. Co ci te laski zrobi艂y? Czep si臋 autora, ze wyzywa kobiety, a nie zgrabnych dziewczyn.聽

Otoz to pasztet zawsze b臋dzie zawistny ze swoim t艂uszczem, zazdro艣ci zgrabnym laskom. Nie ma szans na znajomosci jakie one maja. Utopi si臋 w t艂uszczu swoim z tej zawi艣ci.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

dzisiaj to ciezarne ma艂o jedza nie odzywiaja sie witamin nie lykaka a po to zeby po urodzeniu dziecka byla figura bez rozst臋p贸w.

Zryj za tr贸jk臋, potem jak szafa b臋dziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

CIEBIE WIECZORNA NIE STAC, BO JESTE艢 BEZROBOTN膭 MACIOR膭 MITOMANK膭 I TWOJE FORUMOWE UROJENIA NIE POPRAWI膭 TWOJEJ BEZNADZIEJNEJ SYTUACJI XD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka jedna
1 minut臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Otoz to pasztet zawsze b臋dzie zawistny ze swoim t艂uszczem, zazdro艣ci zgrabnym laskom. Nie ma szans na znajomosci jakie one maja. Utopi si臋 w t艂uszczu swoim z tej zawi艣ci.聽

P贸ki co to ty jeste艣 bardzo nieszcz臋艣liwy i sie trujesz w艂asnym jadem. Nie zas艂ugujesz naeet na brzydka ani na gruba, bo jeste艣 zerem. Co jeden tutaj to lepszy. Jeste艣cie bez pieni臋dzy, bez ambicji, 偶adnych perspektyw, a jak wrzucicie zdj臋cie swoje to idzie zwymiotowac. Nie powiedzia艂a wam matka, 偶e trzeba wymaga膰 wpierw od siebie,? Idzni wylewaj swoje frustracje gdzie indziej. Jakos normalni m臋偶czy藕ni potrafi膮 zarobi膰, potrafi膮 dobrze wygl膮da膰, potrafi膮 znale藕膰 kobiete marze艅. A ty arogancki chamie tylko stekasz. Pretensje do matki, ze sie wypiela przed brzydalem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

A ciebie kie艂basa jak dawno kto艣 porz膮dnie ci臋 wyru.cha艂? Bo z tego co czytam, to chyba nigdy. Siedzisz przed komputerem i zak艂adasz te lamentuj膮ce tematy. Widz臋, 偶e nie co艣 偶e ta gruba du.pa ci do krzes艂a przyros艂a, to jeszcze z braku seksu tobie m贸zg si臋 zanotowa艂.馃槄

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Te spod latarni nie chodz膮 w spodniach tylko w obcis艂ych paskach zamiast sp贸dniczek albo w samych majtkach, tak zeby jak najwi臋cej pokaza膰. Za pom贸wienia mo偶na bekn膮膰, a ja mam znajomych prawnik贸w, wi臋c uwa偶aj sobie.聽

Udost臋pnij ten post