Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śnieżka1994

Co mam zrobić

Polecane posty

Witam. 2 miesiece temu poznalam chłopaka na portalu randkowym. Ogolnie mam pecha do facetów. Teraz myslalam, ze w końcu trafił sie ktos na dluzej. Niestety znowu sie pomyliłam. Jestem naiwna i Szybko sie wkrecam w kogos:( mam 25 lat a on ma 30. Pracujemy za granica. Okazalo sie ze przez ta sama agencje i mieszkamy w tym samym mieście a w Polsce mieszkamy 15 km od siebie. Na początku dziennie pisal rano dzien dobry wieczorem dobranoc. Chcial sie spotykac. Ale ja głupia ...ka poszlam z nim do łóżka na 4 spotkaniu. I wszystko sie zmieniło. Teraz tylko sie oddzywa jak czegoa chce. Jak mu wypomnialam ze mnie olewa powiedzial ze ma czas tylko w weekend, bo w tyg praca silownia. A ze współlokatorem ma czas zeby wyjsc na piwko. A ze mna nawet na teoche na spacer nie chce isc. Chce sie tylko spotykać w domu wiadomo po co. Dzisiaj byl ze wspollokatoren i mnie i kolezanki bo mial pewien problem i widzial moja mine. Pozniej dostalam wiadomość a o co ja mam takiego focha. I doradzcie czy mu nie odpisywac czy napisac ze jesli nie traktuje mnie powaznie tylko jak przygodę to niech do mnie wiecej nie pisze? Dodam ze dziennie siedzi na tym portalu i dodaje nowe zdjecia. Więc szuka innej. Prosze o powazne odpowiedź. Wiem, ze zle zrobiłam idac z nim do lozka tak szybko no ale stalo sie  ale czasu nie cofne.