Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grupowa terapia paszteciar

Polecane posty

Gość gość

w tym wątku możecie się nawzajem utwierdzać w waszych urojeniach na temat tego jak działa świat :)

Gość gość

...napisał stary, brzydki, garbaty troll kafeteryjny, z platfusem, obwisłą mordą i pakietem wener po swoich kochankach pedalskich i żeńskich. 

Gość gość

A chciał wierzyć, że wszystkie są w nim zakochane. 

Gość Ona
8 minut temu, Gość gość napisał:

...napisał stary, brzydki, garbaty troll kafeteryjny, z platfusem, obwisłą mordą i pakietem wener po swoich kochankach pedalskich i żeńskich. 

Cos Ty. Tutaj to akurat brzydkie chude i biedne prawiczki. Każda kobieta woli juz sie pieprzyc z przystojnym żonatym czy bogatym starym niz z nimi. Skazani na przegryw. Wyglądają jak goowna, zarobić nie potrafią, jaj nie maja, niczego nie mają. 

Gość gość

Oraz rzekome wygrywy udające prawiczków. 

Gość gość

Każdy porzucony facet jest poniekąd prawiczkiem z odzysku, co nie? 😄 

Gość Madka 500+

To nic że mam prawie 40 lat, to nic że p i e r s i mi wiszą do pasa a brzuch do kolan, to nic że jestem samotną matką od 15 lat, to nic że facet mnie zostawił i każdy kolejny to robi. Faceci muszą się za mną uganiać i musi im lależeć, nie wiem na czym bo mnie jeszcze nie znają, ale musi im zależeć.To nic że mam ich nosie i nie okazuję zainteresowania, nadal muszą się starać ! Facet przede wszystkim musi mieć błysk w oku, być wysportowany i przystojny, bardzo dobrze zarabiać, jeździć nowym luksusowym autem, mieć własny dom, ewentualnie mieszkanie(nie kawalerkę) zabierać co roku na wspaniałe wakacje, utrzymywać, dawać prezenty, ciągle adorować, dawać kwiaty(bez okazji) a to wszystko dlatego bo ja jestem POLKA-GWIAZDA a poza tym jestem pępkiem świata.

Tak wygląda świat okiem 80% Polskich Kobiet.