Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika

Chłopak fajny z charakteru, ale nie podoba mi się z wyglądu

Polecane posty

Gość pravda
5 minut temu, Gość Ggg napisał:

Szukaj w swojej lidze wtedy nikt Cię nie wyśmieje a nie podchodzisz do kobiety która może mieć 10 lepszych od Ciebie

Szukam. Niczego to nie zmienia.

Gość Ggg
7 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

To chyba w innej Polsce mieszkamy.

Do zaoferowania mam wiele - ale w kwestii charakteru, nie wyglądu. Nie mam też wygórowanych wymagań.

Najwyraźniej mieszkamy w innej Polsce.Atrakcyjni to są Walijczycy bardzo często sparowania z grubymi bertami.Oni to mogą gadac że mimo że zadbani to samotni, bo tam duża konkurencja.Ale w Polsce😂Kobiety są tu przeciętne a mężczyźni poniżej.Prawie wszyscy moi  znajomi  sparowni. Nawet Ci nieatrakcyjni.Radze kupić okulary.Nie obniżają wymagań.Rynek je weryfikuje 😂

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Rozejrzyjcie się na ulicy z jakimi grubymi maszkaronami sie wiążą faceci. Wy życia chyba nie znacie z tymi swoimi teoriami. W dzisiejszych czasach to kobiety są wzrokowcami a nie jak sie to wmawia meżczyźni. Kobiety słabe z wyglądu koniecznie muszą mieć kogoś wizualnie lepszego od siebie, choćby go z samego piekła miały wyszukać. Pokazanie się musi być. Natomiast faceci jak to faceci. Cóż tam im zależy, mają niskie wymagania, wysilać się nie będą. Wystarczy, że to baba się koło nich zakręci i bedzie. Nieważne, że potwór byleby miał otwór. To tylko na kafeterii prawiczki mają wymagania.

Tak jest, facetowi wystarczy że kobieta jakoś mu się tam podoba i już mogą być razem. Kobiety szukają nie wiadomo kogo - te ładne dlatego "bo ona jest atrakcyjna to ma prawo wymagać atrakcyjnego" a te brzydkie żeby się dowartościować i leczyć kompleksy choć się do tego nie przyznają ale taka jest prawda.

Gość Kobieta
10 minut temu, Gość Ggg napisał:

Szukaj w swojej lidze wtedy nikt Cię nie wyśmieje a nie podchodzisz do kobiety która może mieć 10 lepszych od Ciebie

Dokładnie. Nie dla psa kielbasa. 

A do autorki: daj sobie spokój. Z tej mąki chleba nie będzie. Będziesz unikać seksu, będzie Cie obrzydzal. A to nic dobrego nie wróży. Brzydki facet to materiał na kumpla a nie meza. 

Gość Ggg
6 minut temu, Gość pravda napisał:

Szukam. Niczego to nie zmienia.

Gdyby tak było już dawno miałbyś dziewczynę.Widocznie Wicemiss Polski nie dla Ciebie😀

Gość pravda
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Dokładnie. Nie dla psa kielbasa.

Jak już pisałem, szukam w swojej lidze, niczego to nie zmienia. W dzisiejszych czasach nawet brzydkie kobiety pragną przystojniaków, a na przeciętnych nawet nie spojrzą.

Gość pravda
1 minutę temu, Gość Ggg napisał:

Gdyby tak było już dawno miałbyś dziewczynę.Widocznie Wicemiss Polski nie dla Ciebie😀

Nie szukam miss, tylko przeciętnej, skromnej i spokojnej dziewczyny. I najwyraźniej nie masz racji, skoro tej dziewczyny dalej nie mam 🙂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość pravda napisał:

Jak już pisałem, szukam w swojej lidze, niczego to nie zmienia. W dzisiejszych czasach nawet brzydkie kobiety pragną przystojniaków, a na przeciętnych nawet nie spojrzą.

I dobrze że pragną bo ich dostają. I to cie boli najbardziej 🤣 ja ci mogę 6 przedstawić z marszu ale pewnie powiesz ble bo są grube i takie piękne na jeża dość. Liczy się wewnętrzny blask 💖

Gość Ggg
4 minuty temu, Gość pravda napisał:

Nie szukam miss, tylko przeciętnej, skromnej i spokojnej dziewczyny. I najwyraźniej nie masz racji, skoro tej dziewczyny dalej nie mam 🙂

A przeciętna to Twoim zdaniem Paulina Krupiński czy Adriana Lima?Bo jeśli tak od razu Ci mówię że to laski 9 /10 .Nie tylko poza Twoim zasięgiem ale też większości mezczyzn 😀

Gość pravda
5 minut temu, Gość Ggg napisał:

A przeciętna to Twoim zdaniem Paulina Krupiński czy Adriana Lima?Bo jeśli tak od razu Ci mówię że to laski 9 /10 .Nie tylko poza Twoim zasięgiem ale też większości mezczyzn 😀

Dlaczego uważasz, że stosuję zawyżoną skalę? Te podane przez ciebie nie są przeciętne, tylko dużo ponad przeciętną. 9-10/10. Szukam tych 5-7/10.

Gość Ggg
1 minutę temu, Gość pravda napisał:

Dlaczego uważasz, że stosuję zawyżoną skalę? Te podane przez ciebie nie są przeciętne, tylko dużo ponad przeciętną. 9-10/10. Szukam tych 5-7/10.

W pracy był jeden jedyny wolny facet jakiego znam i był przeciętny.To on wybrzydzał.Niby miał prawo bo miał sporo zalet ale z drugiej strony żaden ideal.Na jego przykładzie facet 6/10 szukał Limy i mazgail się że jest sam.Takze jeżeli faktycznie jesteś przeciętny to masz zawyżone wymagania,albo jesteś brzydki.Jezeli laski Cię wyśmiewają to raczej jedno i drugie.Bo jak facet 5/10 by podszedł do takiej 5/10 to nawet zajęta by się cieszyła że ma powodzenie.Takze radzę startować do swojej ligii.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Ggg napisał:

W Polsce .Jak trafi się facet 8/10 to jakiś cud.Reszta jest brzydka albo przecietna.A co masz jej do zaoferowania?Bo z doświadczenia wiem że największe wymagania mają najgorsi faceci.Do mojej siostry 9/10 nachalnie podbijali kolesie 1/10 z minimalną krajową albo bezrobotni. Ja jestem przeciętna więc miałam spokoj.Za słaba bylam😂Normalni na szczęście tez się nami interesowali więc nie jesteśmy samotne

Dokładnie, co najmniej 80% facetów jest brzydkich lub przeciętnych, przystojni w Polsce rzadko się zdarzają.

Gość pravda
2 minuty temu, Gość Ggg napisał:

W pracy był jeden jedyny wolny facet jakiego znam i był przeciętny.To on wybrzydzał.Niby miał prawo bo miał sporo zalet ale z drugiej strony żaden ideal.Na jego przykładzie facet 6/10 szukał Limy i mazgail się że jest sam.Takze jeżeli faktycznie jesteś przeciętny to masz zawyżone wymagania,albo jesteś brzydki.Jezeli laski Cię wyśmiewają to raczej jedno i drugie.Bo jak facet 5/10 by podszedł do takiej 5/10 to nawet zajęta by się cieszyła że ma powodzenie.Takze radzę startować do swojej ligii.

Ja naprawdę nie wybrzydzam. Nie mam zawyżonych wymagań, a jakiś szczególnie brzydki też nie jestem. Te przeciętne mnie nie wyśmiewają, ale po prostu nie są zainteresowane. One, nawet jeśli są wolne, to chcą mieć powodzenie u tych minimum 8/10, ci 5/10 ich nie interesują. Startowanie do swojej ligi nic nie daje.

Gość Gość
25 minut temu, Gość pravda napisał:

To podaj jedną znaną kobietę która uważasz za średnią i taka u której myślisz że masz szansę. Może nam się rozjaśni. 

Gość pravda
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To podaj jedną znaną kobietę która uważasz za średnią

Nie znam takiej. Celebrytki zazwyczaj są ładne.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

taka u której myślisz że masz szansę

Takiej tym bardziej nie znam, bo nawet u tych "ze swojej ligi" nie mam szans.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość pravda napisał:

Nie znam takiej. Celebrytki zazwyczaj są ładne.

Takiej tym bardziej nie znam, bo nawet u tych "ze swojej ligi" nie mam szans.

Dobra skończ piērdolic.

Gość Ggg
2 minuty temu, Gość pravda napisał:

Ja naprawdę nie wybrzydzam. Nie mam zawyżonych wymagań, a jakiś szczególnie brzydki też nie jestem. Te przeciętne mnie nie wyśmiewają, ale po prostu nie są zainteresowane. One, nawet jeśli są wolne, to chcą mieć powodzenie u tych minimum 8/10, ci 5/10 ich nie interesują. Startowanie do swojej ligi nic nie daje.

A ja Ci mówię że to niemozliwe. Gdyby szukały 8/10 to 90 procent byłaby sama.Bo w Polsce bardzo mało jest przystojnych facetów. Znam jednego brzydkiego który miał swojego czasu3 dziewczyny .No ale on startował do swojej ligii.Wczesniej podrywał ślicznotkę w pracy ale ona zniecierpliwionym tonem oznajmiła że nic z tego.Jest inteligentny więc dotarło że nie ma szans

Gość szkoda gadać
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dobra skończ piērdolic.

Bez komentarza.

Gość gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie, co najmniej 80% facetów jest brzydkich lub przeciętnych, przystojni w Polsce rzadko się zdarzają.

Tak, siostrunia śliczna, od razu 9/10 :D a ci co podbijali do niej to od razu 1/10, bez żadnych wartości pośrednich 3-5/10, ta, takie głupoty to tylko na kafe.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Bez komentarza.

To dobrze bo i tak nie wnosisz nic nowego poza tekstami które każdy czytelnik zna na pamięć.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Ggg napisał:

A ja Ci mówię że to niemozliwe. Gdyby szukały 8/10 to 90 procent byłaby sama.Bo w Polsce bardzo mało jest przystojnych facetów. Znam jednego brzydkiego który miał swojego czasu3 dziewczyny .No ale on startował do swojej ligii.Wczesniej podrywał ślicznotkę w pracy ale ona zniecierpliwionym tonem oznajmiła że nic z tego.Jest inteligentny więc dotarło że nie ma szans

Nie twierdzę że Polacy są przystojni ale wy macie spaczone postrzeganie facetów. Dla was 7/10 to jest byle przeciętniak, 8/10 to może być, dopiero 9-10/10 was zadowala, niezależnie od waszego wyglądu, bo "wam się po prostu należy" :D

Gość szkoda gadać
3 minuty temu, Gość Ggg napisał:

No to ja ci mówię, że możliwe, bo ja tak mam. Kiedy mnie dziewczyna odrzuca, to też przyjmuję to do wiadomości i odpuszczam.

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To dobrze bo i tak nie wnosisz nic nowego poza tekstami które każdy czytelnik zna na pamięć.

Wnoszę więcej niż ty swoim obrażaniem.

Gość Ggg
5 minut temu, Gość gość napisał:

Tak, siostrunia śliczna, od razu 9/10 😄 a ci co podbijali do niej to od razu 1/10, bez żadnych wartości pośrednich 3-5/10, ta, takie głupoty to tylko na kafe.

Tak. Jest piękna i Ci 1/10 myśleli że mają szanse😂.Nawet im trochę zazdroszczę tak wysokiego poczucia własnej wartosci.Napisalam że ma męża.Normalni też się trafiali no ale z takich nikt się będzie smial.Bo to normalne że facet podchodzi.Ale gdy prawie bezdomny podchodzi do laski to już inna sprawa😂

Gość Ggg
15 minut temu, Gość gość napisał:

Nie twierdzę że Polacy są przystojni ale wy macie spaczone postrzeganie facetów. Dla was 7/10 to jest byle przeciętniak, 8/10 to może być, dopiero 9-10/10 was zadowala, niezależnie od waszego wyglądu, bo "wam się po prostu należy" 😄

W Polsce prawie nie ma facetów powyżej 6 .W pracy i wśród znajomych każdy przeciętniak ma dziewczynę też przeciętna .Czasem są jakies odchylenia że zdobędzie ślicznotkę bo jest bogaty lub świetny z charakteru lub mi się poszczescilo ale to też rzadko.Na ulicy same przeciętne lub nawet brzydkie pary.Ta dyskusja nie ma sensu, bo ja Ci mówię że w Polsce nie ma przystojnych a Ty swoje

Gość gosc

Rizpiieedalaja mnie te wasze skale 5/10, 2/10 a niby jak to rozpoznac. Tej limie dalbym 1/10

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Rizpiieedalaja mnie te wasze skale 5/10, 2/10 a niby jak to rozpoznac. Tej limie dalbym 1/10

Każdy ma inny gust. Dla ciebie 1/10 dla kogoś będzie 10/10 i na odwrót. Ale są ludzie obiektywnie ładni/przystojni i obiektywnie brzydcy.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Każdy ma inny gust. Dla ciebie 1/10 dla kogoś będzie 10/10 i na odwrót. Ale są ludzie obiektywnie ładni/przystojni i obiektywnie brzydcy.

No właśnie nie ma skoro ta lima dla was to 9 a dla mnie 1, sam uważam się za mocne 8

Gość gosc

W ogóle to ja nie wiem gdzie wy zyjecie, ja w Warszawie i tutaj w takim centrum handlowym ludzie w przedziale 20-30 90% wyglada jak modele i modelki z rozkladowek

Gość root
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

No właśnie nie ma skoro ta lima dla was to 9 a dla mnie 1, sam uważam się za mocne 8

Po prostu trollujesz. Lima była modelką VS, tam nie dostają się brzydkie kobiety. Ona jest obiektywnie ładna, a opinia jakiegoś randoma z internetu nie ma nic do rzeczy. Sam pewnie jesteś poniżej przeciętnej i leczysz kompleksy, wylewając swoje żale tutaj.