Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdołowana 246

Depresja, zwolnienie z pracy

Polecane posty

Gość Zdołowana 246

Cześć Wam, mam problem. 
Cierpię na nerwicę lękową, ataki paniki i depresję. 
Do niedawna bylo całkiem dobrze ale Ostatnim czasem ze względu na problemy prywatne i w pracy wszystko się pogłębiło. Dzis jestem strzępkiem nerwów, nie daje rady w pracy. Poszłam dziś do lekarza, dostałam skierowanie do psychoterapeuty i zwolnienie na jutro. 2 tygodnie temu byłam chora ( grypa zoladkowa) i również brałam zwolnienie. Problem polega na tym, że panicznie boję się wykorzystać to l4. Ale dużo większy strach mam przed pracą, ogólnie w pracy mam dużo stresu, szef jest dla mnie nieprzyjemny, jestem.wiecznie z boku. Kiedy oni robią imprezy integracyjne, nawet nie wspomna słowem o tym i dowiaduję się przypadkiem. To wszystko dołuje mnie jeszcze bardziej. Jestem.taka miękka ... i daje się też w pracy wykorzystywać, robię 3 razy więcej niż współpracownicy za tą samą stawkę. Zamiast iść jutro na zwolnienie i odpocząć to martwię się, że szef nie da rady beze mnie. Fakt jest natomiast taki, że z nerwów przed pracą już dziś wymiotowałam, dostałam biegunki i całą się trzęsę w środku. Czuje jakbym miała zwariować. Nie zależy mi na tej pracy bo ze względu na atmosferę pogłębiają się moje doły. Ale nie potrafię być nielojalna.... nawet kiedy psychicznie czołgam się po ziemi....😪😪musiałam się wygadać. Nie wiem co zrobić... mam prawo iść na zwolnienie znowu?

Gość gosc

zadbaj o siebie bo sie wykonczysz!

Gość "(:(

:(:(:(:(