Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fabio

Jak sprawdzić czy dziewczynie dalej zależy

Polecane posty

Gość Fabio

Hej

Sprawa wygląda tak,po rozstaniu po jakimś czasie zeszliśmy się znowu z dziewczyną,Ona wcześniej zerwała twierdząc,że ma wątpliwości,nie wie czy to jest to i to już nie jest takie uczucie jak na początku,sama się odezwała,mówiła,że tęskni i żałuję, na spotkaniu które sam zaproponowałem ,daliśmy sobie drugą szansę, znów jesteśmy parą ,za tydzień idziemy razem na imprezę do znajomego,po którym jedziemy na wspólny urlop który dla nas zarezerwowałem,kocham ją nadal ale wiem,że teraz mogę się wszystkiego spodziewać ,chciałbym odbudować to co było kiedyś,jednak mam wrażenie,że ona nadal podchodzi do tego z lekkim dystansem ,zmienia temat jak mówię,o jakimś miejscu gdzie chciałbym z nią być razem,nie nazywa mnie już tak często pieszczotliwie jak kiedyś ,i ogólnie wydaje się taka obojętna na to,ja wiem ,że ona dalej może sama nie wiedzieć co czuje i ,że nie można nikogo zmusić do miłości ale też nie chciałbym ,żeby była że mną najbliższy czas z litości albo co gorsza mnie wykorzystała,więc nie wiem czy z nią pogadać czy też jak narazie do tego chłodno podchodzić, takich tematów było pewnie setki ale i tak wydaje mi się ,że każdy jest na swój sposób wyjątkowy, jakieś rady co z tym zrobić?