Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000

Mam charakter awanturniczej suczki

Polecane posty

Gość 000

Wiem że z nikim nie będę przez ciągle rzucanie się więc postanowiłam zostać samotna matka kiedy przyjdzie czas na macierzyństwo 

Gość 000

Wychowam sobie dziecko sama i je będę kochać, bo każdy facet to miękka faja i ucieka od kobiety z temperamentem

Gość Gość

Choćbyś wył do Księżyca jak pies, dziecka nie urodzisz,  faceci tak mają.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość 000 napisał:

Wychowam sobie dziecko sama i je będę kochać, bo każdy facet to miękka faja i ucieka od kobiety z temperamentem

Myślisz,  że jak zostawisz partnera, to milioner z tobą się ożeni? 

Gość tak to wyglada

Startowy napisał awanturniczy kundel

Gość Akasha
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Myślisz,  że jak zostawisz partnera, to milioner z tobą się ożeni? 

Przecież mówię że chce być samotna matka a jak mi się urodzi córka to jej wmawiać że facet to tylko insemimator xD

Gość Femina

Każda kobieta powinna zostać samotna matka, syna uczyć być służącym kobiet a córkę tego że facet jest tylko od zapłodnienia xD

Gość perla

przyjdzie taki czas ze dojrzysz do pewnych spraw bo po twojej wypowiedzi wnioskuje,ze jestes mlodziutka .

Gość Iiii
13 minut temu, Gość perla napisał:

przyjdzie taki czas ze dojrzysz do pewnych spraw bo po twojej wypowiedzi wnioskuje,ze jestes mlodziutka .

A ja wnioskuje że dziecko wychowane tylko przez matkę jest dużo lepsze 

Gość Awser
33 minuty temu, Gość Akasha napisał:

Przecież mówię że chce być samotna matka a jak mi się urodzi córka to jej wmawiać że facet to tylko insemimator xD

Myślisz że robisz na złość facetom?  Raczej to bym im bardzo pasowało by inseminować i się resztą nie przejmować xD 

Gość perla
11 minut temu, Gość Iiii napisał:

A ja wnioskuje że dziecko wychowane tylko przez matkę jest dużo lepsze 

dziecko musi wiedziec jaka jest rola matki I ojca. Czesto jest tak ze dziecko bez ojca wchodzi matce na glowe bo nie ma dobrego autorytetu w domu. U mnie w domu mama zawsze byla z nami a do taty byl szacunek . Tato nas chronil I taty trzeba bylo sie sluchac. Mam wrazenie ze ktos cie bardzo zranil ,ale nie pozbawiaj przez to swojego dziecka ojca. Nie zabieraj mu tego . 

Moj partner byl wychowywany przez samotna mame. Odeszla od biologicznego ojca bo podniosl na nia reke.Nie dowiedzial sie ze ona jest w ciazy. Majac roczne dziecko poznala innego ktory przygarnal ja z dzieckiem I sie pobrali. Potem przyszla na swiat jego siostra z nowego zwiazku. Jak to sie potoczylo? Corka zawsze byla najwazniejsza ,a syn byl odtracany.Zawsze czul ze jest gorszy. Matka dopiero powiedziala mu gdy mial 17 lat ze jego ojciec nie jest bilogicznym ojcem . To zmienilo jego podejscie do niego. Zrozumial dlaczego jest pomiedzy nimi taka przepasc. I powiedz mi czym on byl winny? 

Nie kazdy jest taki jak ludzie w tej historii. Ale kazdy powinien traktowac kazdego rowno

Gość 000
1 godzinę temu, Gość Awser napisał:

Myślisz że robisz na złość facetom?  Raczej to bym im bardzo pasowało by inseminować i się resztą nie przejmować xD 

Wątpię , raczej 99% facetów by walczyło o kontakt z dzieckiem 

Gość Berse
27 minut temu, Gość 000 napisał:

Wątpię , raczej 99% facetów by walczyło o kontakt z dzieckiem 

xDxDxD 😆