Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgo

Nie wiem kim jesteś naprawdę

Polecane posty

Gość Perła chmielowa
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Ja chciałabym wprost. Gierki drugiej strony sprawiły, że straciłam cierpliwość. 

Co to znaczy straciłaś cierpliwosc? Sama zaczęłaś gierki w zemscie? Eh na tym forum same kaleki są, tu nikt nie potrafi budować głębokiej relacji emocjonalnej bez udawania. Można się pocieszać zw to ze strachu przed zranieniem, ale to pewnie z cwaniactwa wynika 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Perła chmielowa napisał:

Co to znaczy straciłaś cierpliwosc? Sama zaczęłaś gierki w zemscie? Eh na tym forum same kaleki są, tu nikt nie potrafi budować głębokiej relacji emocjonalnej bez udawania. Można się pocieszać zw to ze strachu przed zranieniem, ale to pewnie z cwaniactwa wynika 

Nie w zemście. Sam mnie w nie wciągnął. Sama nie wiem czy był tak perfidny czy aż tak nieśmiały, by zdobyć się na szczerość

Gość K4k
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

K4k nie chce. Nie łudź się, z serca Ci radzę 

Skąd wiesz? Jesteś nim? 

Gość Perla chmielowa
20 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie w zemście. Sam mnie w nie wciągnął. Sama nie wiem czy był tak perfidny czy aż tak nieśmiały, by zdobyć się na szczerość

Jeśli zawsze najlepszych cech będziesz oczekiwać od innych sama podejrzewając innych o perfidnosx to wasza niedola się nie skończy. 

Na marginesie czy wiecie ze to nie wina facetów ze kobiety zachowują się po męsku? Skoro kobieta dominuje i rozkazuje to na pewno nie faceta wina bo niby co on miałby robić, rozkazywać i dominować bardziej? To się pozabijają wszyscy i tyle z takiego interesu 😉 

Nie wiem sam, perla chmielowa raz! 

Gość Też perła
10 minut temu, Gość Perla chmielowa napisał:

Jeśli zawsze najlepszych cech będziesz oczekiwać od innych sama podejrzewając innych o perfidnosx to wasza niedola się nie skończy. 

Na marginesie czy wiecie ze to nie wina facetów ze kobiety zachowują się po męsku? Skoro kobieta dominuje i rozkazuje to na pewno nie faceta wina bo niby co on miałby robić, rozkazywać i dominować bardziej? To się pozabijają wszyscy i tyle z takiego interesu 😉 

Nie wiem sam, perla chmielowa raz! 

Mam zupełnie inny tok myślenia 

Gość Perla chmielowa
6 minut temu, Gość Też perła napisał:

Mam zupełnie inny tok myślenia 

Wiec szukajcie sobie podobnych