Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic???

On nie chce sexu,bo...

Polecane posty

Gość co robic???

Chce, jesli ja chce, ale sam nie wykazuje zadnej inicjatywy w temacie.Pytalam co jest nie tak..mowi,ze jestem w jego typie, ale nie chce mnie traktowac przedmiotowo. Widze ze zalezy mu na znajomosci ale na sexie tak jakby nie...nie wiem dlaczego tak jest

Gość gosc

glupszego powodu nie mogl wymyslic 😄

Gość Pasi-konik

Moze chce dopiero po slubie ? A potem ze okaze ze jest homo

Gość Toksyczna

Jakiś pewnie zakompleksiony czai się nie wie co do czego. Nie pakuj się w coś takiego o zgrozo będziesz chodzić sfrustrowana. Z daleka będzie widać żeś chłopa dawno nie miała. 

Gość co robic???

Ja nie wiem o co chodzi , naprawdę , dałam mu do zrozumienia że chyba jest gejem ale zaprzeczył , nie wiem .. może mu się nie podobam ? 😞 ale czemu w takim razie zalezy mu na znajomosci i jest romantyczny?  Wymuszonego seksu nie chce, a tak się czuję gdy sama musze dopytywac ..

Gość gość

Gej.

Gość bbbb

Ci dobrzy faceci są wrażliwi bardzo. Wrażliwsi niż nam się wydaje. Ile koleś ma lat, tak z ciekawości?

Bo wiesz, jak facetom minie okres dojrzewania (psychicznie trwa to tak do 23-25 roku życia) to już im nie staje na każdy podmuch wiatru ;D Nie mają problemów, ale też nie zależy im na ruchaniu non stop. Wchodzą w tzw. fazę jakości (a nie ilości :D).

Znam pare, w której dziewczyna wygląda jak top modelka i jest totalnie w typie swojego chłopaka (i każdego faceta chyba :D) a skarżyła mi się, że po roku związku to ona zawsze inicjuje a on bardzo rzadko. Była załamana. Poradziłem żeby z nim szczerze pogadała.

Pogadała z nim i okazało się, że po prostu nie chciał, bo był między nimi jakiś niewyjaśniony kwas i niedopowiedzenia. I to spowodowało że po prostu nie chciał się kochać. Nosił w sobie. Było niby ok, całowali się, przytulali, ale jednak coś go blokowało.

Kwas wyjaśnili i parzą się teraz jak króliki 😄 Wiem od niej też, że mają różne okresy w życiu, z różną częstotliwością kochania się i teraz, dopiero jak się dobrze poznali i sobie zaufali, mają najczęstszy i najlepszy seks. Po prawie dwóch latach 😉

Pogadaj z nim spokojnie i szczerze. Nie oskarżaj go o nic i koniecznie wytlumacz jak ty sie czujesz i dlaczego. Rozmowa potrafi zdziałać cuda, tylko spokojna. Jak uda się wyjaśnic i pogadać, to poczekaj. Jeśli nic się nie zmieni po jakimś czasie (pare tyodni?) to decyzja jest twoja. Dla mnie seks jest ważny, taki trochę papierek lakmusowy dla młodego związku - pokazuje, czy wszystko inne jest ok. Ale nie jest najważniejszy. 

Powodzenia :D! 

Gość xyz

To jakaś cipa a nie facet.

Gość haha

jak można kobiecie seks odmawiać ?