Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna

czy to ma sens według was?czy byście spróbowali?

Polecane posty

Gość smutna

Znalazłam na fb faceta(33lata, ja też) którego poznałam w tamtym roku .Pierwszy mnie zauważył, podszedł, poprosiło numer i się umowiliśmy po jakimś czasie.Po spotkaniu wysłał smsa czy dotarłam juz do domu, odpisałam i wydawało sie ze to nie bedzie koniec znajomości bo w trakcie spotkania było według mnie fajnie i sam zaproponował zebym dała zna ajk miałabym czas się spotkac.Po kilku dniach on się nie odzywał więc wyslalam smsa co u niego, ospiał, był dosyc wylewny chociaz na temat spotkania nie pisalismy tlyko tak ogólnie o czyms innym.Na koniec napisał coś miłego a ja uznałam ze jest wsyzstko ok i nastepnym razem zaproponuje spotkanie (w weekend wybierałam sie na impreze z koleżankami i wiedział o tym, wposmniał ze moze mnie gzies wypatrzy jakby był w okolicy).Po 2 dniach napsialam ze bede miec jutro czas wiec mozemy sie spotkac.I on juz nic nie odpowiedział...cisza :( zrobilo mi sie bardzo przykro,nawet pomyslalam ze to tak niemozliwe ze zamilkł, ze mze cos mu sie stało...Sms na pewno dotarł..No a teraz znalazłam jego profil i myslze czy wysłac zaproszenie.czy to ma sens...skoro nie chciał wtedy to pewnie nie ma co...ktos miał taka sytuacje?i o co mu mogło chodzic ze tak zamilkł?