Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja :(

Śni mnie się były od 13 lat

Polecane posty

Gość To ja :(

Co robić .Śni  się średnio raz lub dwa w miesiącu .Wszystko w przyjazni. Gdy nagle się obudzę ,mam rozwalony cały dzień a nawet tydzień- bo myślę. Wiem że go jeszcze kocham .Ale co zrobic aby przestał się śnić? Nie myslę o nim specjalnie aby się przysnił .Samo wychodzi 😞 Co robić ?

Gość Ela

Gdy mężczyzny nie mozna szanować,  bo nie daje do tego przesłanek,  nie można go kochać. Mężczyzna ma byc mężczyzną,  ale dzisiaj etos mężczyzny odchodzi do lamusa. Honor,  godność,  odwaga, szacunek są dla większości niezrozumiałymi i nierozumnymi pojęciami, niektórzy werbalnie je chętnie głoszą unikając czynów potwierdzających ich ważnośćdla nich a nawet czyniący ich antywartości.

Gość ja tak tak
Przed chwilą, Gość Ela napisał:

Gdy mężczyzny nie mozna szanować,  bo nie daje do tego przesłanek,  nie można go kochać. Mężczyzna ma byc mężczyzną,  ale dzisiaj etos mężczyzny odchodzi do lamusa. Honor,  godność,  odwaga, szacunek są dla większości niezrozumiałymi i nierozumnymi pojęciami, niektórzy werbalnie je chętnie głoszą unikając czynów potwierdzających ich ważnośćdla nich a nawet czyniący ich antywartości.

Na stos z nim? Jutro palę kukłę .

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ja tak tak napisał:

Na stos z nim? Jutro palę kukłę .

Zbyt skomplikowany tekst był?  Napisze jaśniej - jesteś głupia,  że myślisz o facecie przez 13 lat i pozwalasz na to, by jego wspomnienie zepsuło tobie dzień.

Gość sylwia s
49 minut temu, Gość To ja 😞 napisał:

Co robić .Śni  się średnio raz lub dwa w miesiącu .Wszystko w przyjazni. Gdy nagle się obudzę ,mam rozwalony cały dzień a nawet tydzień- bo myślę. Wiem że go jeszcze kocham .Ale co zrobic aby przestał się śnić? Nie myslę o nim specjalnie aby się przysnił .Samo wychodzi 😞 Co robić ?

Masz rozwód od 13 lat?

Gość oczywiscie

Mnie się były nigdy nie śni. 

Gość Aga

Chciałabym mieć takie sny.

Gość ja ŻEGNAM
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zbyt skomplikowany tekst był?  Napisze jaśniej - jesteś głupia,  że myślisz o facecie przez 13 lat i pozwalasz na to, by jego wspomnienie zepsuło tobie dzień.

Nie masz pojęcia co się wydarzyło.Głupia nie jestem .Za to Ty tak.Oceniając innych ,nie mając pełnego obrazu tego co się stało . Dobrze zrozumiałam ... Za Ty widocznie nie ... Ale rozumiem ,że piszcząc wg Ciebie skomplikowany tekst , co nawet dziecko by pojeło , jesteś bardziej mądry? mądra.Pewnie w realnym świecie wszystkich masz za głupków ,wsioków ,...ów itd...Podczas gdy samemu się jest tylko zwykłym paproszkiem.Bez znaczenia dla innych .Ot cały obraz " filozofowania " .

Gość ja TAK TAK
Przed chwilą, Gość sylwia s napisał:

Masz rozwód od 13 lat?

Rozwód ? Nic mi o tym nie wiadomo ;O

Gość ja TAK TAK
Przed chwilą, Gość Aga napisał:

Chciałabym mieć takie sny.

Nic dobrego to nie jest .

Gość ja TAK TAK

JEŚLI KTOŚ CHCE POKAZYWAĆ TU SWOJĄ "ELKOWENCJĘ " NIECH ZAMILCZY .ZNAŁAM JEDNEGO PANA PROFESORA . ŁADNIE SIĘ WYSŁAWIAŁ ,PRAWIE ŻE WIERSZEM PRAWIŁ .WYKŁADA NA UCZELNIACH  ,ZWIEDZA ŚWIAT ...TYLKO CÓŻ Z TEGO ? Z JEGO ELOKWENCJI ,GDY PRZYCHODZI DO SKRĘCENIA KRZESŁA WE WŁASNYM DOMU I WYMIANY ŻARÓWKI? DZWONI PO CÓRKĘ BO ON MA DWIE LEWE RĘCE .ALE FACHOWCA NIE, BO ZA DROGO . ALE CO SIĘ WIERSZEM NAOPOWIADA ,JAKICH TO SZKÓŁ NIE UKOŃCZYŁ . Jacy to sąsiedzi głupi ,rodzina .Posłać takiego do lasu  30 min i po PROFESORZE . UWAŻAJCIE Z OCENĄ INNYCH I NIE  MIERZCIE ICH SWOJA MIARKA .