Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna

Problem z lodem

Polecane posty

Gość Justyna

Chłopak powiedzial mi że jak będę się zachowywać jak dziecko to da sobie ze mną spokój. Chciałam mu zrobić loda a dokładnie to on chciał a ja nie wiedziałam jak i zrezygnowałam dwa dni później znów spróbowałam i znowu to samo trzeci raz tez. Tylko przy trzecim razie on się trochę wkurzył i powiedział że jeśli tego nie lubię albo nie chce to po co to robię. A ja ze poprostu nie wiem jak i nie umiem i zaczął się śmiać i że nie muszę tego robić jak nie chce bo bardziej zależy mu na mnie. Ale wiem że on chce i ja w sumie też

Gość Gość taki jeden

Jest skonczonym palantem, egoistą i traktuje Cię przedmiotowo. Powinien Ci powiedziec jak lubi, pokierować itp. A nie wymyślać i się obrażać. To powonna być wspolna zabawa. A nie zaspokajanie jego nabuzowanego ego. Niech idzie do burrdellu to mu tam zrobią profesjonalnie choć pewnie od niechcenia. 

Gość Justyna

Nie nie traktuje mnie przedmiotowo powiedzial że nie muszę tego robić bo mu na tym nie zależy. Jednak wolałabym to zrobić ale nie wiem jak do tego podejść

Gość Bylecoo

Ciąg jak odkurzacz zelmerowski

Gość Borys

Pełno tego w telewizji i internecie ceni się żeby się nie zmuszać bo to zabija atmosfere

Gość Tonietrudne

Wkładasz go do ust i bawisz się językiem uważaj na zęby 😉

Gość gość

zauważyłem , że niektóre kobiety nie umieją tego robić a robią na siłę nawet jak nie chcesz , cipcie to ja rozumiem lizać bo jet śliczna a fiut to chyba nie raczej .

Gość Aga

Po pierwsze to musi mieć gumkę bo jak to zrobisz pierwszy raz to może cię niemiło zaskoczyc wybierz jakaś smakowa po 2-3razach będziesz w stanie ocenić kiedy będzie wytrysk wtedy najlepiej się wycofać a z czasem i to zaliczysz