Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem największym przegrywem tego forum DOWÓD

Polecane posty

Gość gość

Zmechacone ubrania, smutna cio.towata morda, żółte zęby, garb od przesiadywania przed komputerem, unikanie kontaktu wzrokowego z kobietami, ospermione majtki, pogardliwe spojrzenia rodziny, naajeebany ojciec kłócący się z matką, tyrka na podwórku i w szkole, brak wykształcenia i perspektyw, życie w jednym z najbiedniejszych krajów unii europejskiej, ubrania pamiętające gimnazjum, renta, stulejka i coraz większe zakola, nieobecny otępiały wzrok, zajady w kącikach ust, brudne paznokcie stóp, 10-letni komputer na którym zacina się, oglądanie filmów na youtube w jakości 360p, zakurzony i śmierdzący pokój...

Gość Smakosz

Nie wierz

Gość Smakosz
Przed chwilą, Gość Smakosz napisał:

Nie wierz

Nie wierze ci daj fote pokoju i stulejki

Gość Roskosmos 92

Ja też mam przesrane w życiu. Nienormalna matka, która z braku bolca zwariowała i non stop się z nią kłócę, brak chęci do nauki, brak kontaktu z rówieśnikami i kobietami, brak pieniędzy, brak pracy, wada zgryzu, nadwaga albo i już otyłość pierwszego stopnia, poniżanie przez wujka, matkę i babkę, wyśmiewanie, nietraktowanie mnie poważnie, brzydkie wnętrza w domu pamiętające lata 90.

Gość Gość

To się ... do roboty weźcie!

Czekacie na manne z nieba?

Gość gosc
58 minut temu, Gość gość napisał:

Zmechacone ubrania, smutna cio.towata morda, żółte zęby, garb od przesiadywania przed komputerem, unikanie kontaktu wzrokowego z kobietami, ospermione majtki, pogardliwe spojrzenia rodziny, naajeebany ojciec kłócący się z matką, tyrka na podwórku i w szkole, brak wykształcenia i perspektyw, życie w jednym z najbiedniejszych krajów unii europejskiej, ubrania pamiętające gimnazjum, renta, stulejka i coraz większe zakola, nieobecny otępiały wzrok, zajady w kącikach ust, brudne paznokcie stóp, 10-letni komputer na którym zacina się, oglądanie filmów na youtube w jakości 360p, zakurzony i śmierdzący pokój...

Przemo?