Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutas000

Boję się że będę bezdomna

Polecane posty

Gość Smutas000

Nie mam wykształcenia tzn.tylko gimnazjalne.Nie zdałam technikum,zawodòwki z powodu praktyk i nawet licea dla dorosłych.W mojej okolicy są trzy takie szkoły i do każdej chodziłam to nie zdałam.Jestem tępa przyznaje a do matematyki i fizyki nie mam głowy.Nie wiem co robić straciłam tyle lat na naukę i nic z tego.Obecnie mam 27 lat i już nie wiem co dalej bo przecież do pracy potrzebne wykształcenie a wstyd mieć gimnazjalne.Mam doła pomòżcie.

Gość gość

Masz pochwę. Pochwa nie da ci zginąć. Facet w twoim położeniu to dopiero by miał przesrane.  

Gość Gość

Przecież jest sporo pracy dla osób bez wykształcenia. Ostatecznie wyjazd za granicę. Znam facetów po ohp bez zawodówki itp ia zarabiają więcej niż ci po studiach. Oczywiście wykonują cięższą fizycznie prace albo więcej godz. Ale spokojnie dają radę żyć na dobrym poziomie.

Gość Oferent

Jak ktoś chce dorobić to proponuje:

Opinie.pl.

Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty, które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne. Dlatego myślę, że może Ci się spodobać!

Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie.pl, kliknij na poniższy link:

http://rejestracja.opinie.pl/?u=76441767&src=4

i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 5 min.).

Do zobaczenia na panelu Opinie.pl!

Pozdrawiam

Gość Oferent

NutriProfits to największy w Europie system partnerski umożliwiający zarabianie na najbardziej popularnych i chętnie kupowanych produktach z kategorii uroda i zdrowie. Możesz zarabiać tu nie tylko polecając sklepy i poszczególne produkty ale i sam program.

Prowizje są bardzo wysokie:

- 40% od sprzedaży każdego poleconego produktu;

- stałe 20% od każdego powracającego klienta;

- 10% sumy wypracowanej przez partnera któremu polecisz program

Zacznij zarabiać już teraz!: http://nplink.net/Hro5c42X

Gość gość

kogo teraz obchodzi jakieś wykształcenie jak wszędzie roboli szukają .

Gość 646
31 minut temu, Gość gość napisał:

kogo teraz obchodzi jakieś wykształcenie jak wszędzie roboli szukają .

Może i szukają, ale bardzo często są to ciężkie, fizyczne prace gdzie 1 pracownik robi za 3 i nie daje rady, przez co sie zwalnia po miesiacu. Tak to wygląda w wielu januszeksach niestety, chociaż trzeba próbować, zawsze za którymś razem może coś sie trafi lepszego

Gość Gość

Nie jest tak źle... Trzeba mieć chęć do pracy i dobrą kondycję. Znam po gimnazjum takich co w Polsce na 8h z płatnym urlopem, urlopem na żądanie, bonami na święta wyciągają średnią krajową. Tyle że na taśmie. 

albo można iść na budowę na parę lat, jakaś wykończeniowka, a później jak się nauczy fachu robota na własny rachunek. U mnie w okolicy wyrobić się nie mogą. 

Albo warsztat samochodowy, ewentualnie bus na zagranicę, zarobki ok 5k na rękę ale to już dla wytrwałych

W okolicy fizyczni często dają radę wytrzymać do emerytury w jednym miejscu.

Gość Agata22

Świetna oferta!!

Praca polega na wpisywanie 3 cyfrowych kodów.

Za każdy kod otrzymujesz 10 centów. Pierwsza wypłata możliwa od 150 $. Wszystko zależy ile czasu poświęcisz i kodów na klikasz, a nieograniczona liczba kodów gwarantuje stały dopływ gotówki ;) Naprawdę warto. Praca w pełni zdalna, nie wymagająca zakładania kont bankowych, ani inwestycji nawet 1zł. Aby zarobić 150$ wystarczy poświęcić około godziny czasu. Przesyłam link do rejestracji. Po lewej stronie trzeba kliknąć w registation 

https://eahmoney.icu/9867643745558/