Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka

Powroty i tęsknoty

Polecane posty

Gość Inka

Co tam momo tak wątki pożera? Filmów dodała że hoho, a miało być prywatnie i rodzinnie. 

Gość Lulu

Widać że brak kamery, aż tyle fanów nie ma na instagramie? Zapachy w meblosciance są więc jest uroczo plus dorzuci kilka plastikowych kwiatów z pepco i będzie pięknie, a jak ktoś powie coś negatywnie to maniek powie że z zazdrość. 

Gość Gość

Następnego kota wzięła, a ciekawe co z psem?

Gość Luka

Znów zaczyna nagrywać film za filmem, naprawdę ludzi interesuj co przyniosła z Lidla? Tam nic nie ma ciekawego. 

Gość Gość

Dzisiaj ja zobaczyłam to aż niedobrze mi się zrobilo. To jest najbrzydsza yt jaka widziałam. Patola wypisana na twarzy. Kto takie coś wogole ogląda? To trzeba być niezrównoważonym żeby ją obserwować. 

Gość Gość

Podobają Wam się naklejki 3D? 😂😂😂 

Ona sobie żarty robi? Czy to tak na serio? 

Gość Gość

Znowu usunęła wątek. Chyba jej się strasznie nudzi.

Gość Gość

Prawda boli, że wystarczy ją zobaczyc, żeby stwierdzić, że to patola? Nawet słuchać jej nie trzeba. Wygląd mówi wszystko za siebie. Niech pokaze swoje salony. Tyle się nagadala o wymarzonym domku a teraz cisza. Pochwal się swoim widzom. Przecież tak to lubisz. 

Gość Gość

Teraz nagrywa tak, żeby niczego nie było widać wokół. Musi się wstydzić tego, co tam ma.

Gość Oaza

A co ma pokazać, ceratowe serwetki na stole sztuczne kwiaty z plastiku i zestaw zapachów w meblościance, za szybką( Kto trzyma perfumy w szafie na widoku haha Karoliny styl na bogato). Ogląda yt i w głowie jej się miesza chyba. Jak się ma sypialnie i toaletę to się eksponuje perfumy. 

Gość Jolka
2 godziny temu, Gość Oaza napisał:

A co ma pokazać, ceratowe serwetki na stole sztuczne kwiaty z plastiku i zestaw zapachów w meblościance, za szybką( Kto trzyma perfumy w szafie na widoku haha Karoliny styl na bogato). Ogląda yt i w głowie jej się miesza chyba. Jak się ma sypialnie i toaletę to się eksponuje perfumy. 

Jaki umysł taki styl ☺️