Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem niska jeśli mam 158 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, więc już raczej nie urosnę ani cm :( Przy tym ważę 48 kg, wiec można powiedzieć, ze jestem ogolnie drobna

Gość Gość

No i dobrze, nie każdy musi być wysoki

29 minut temu, Gość gość napisał:

Mam 19 lat, więc już raczej nie urosnę ani cm 😞 Przy tym ważę 48 kg, wiec można powiedzieć, ze jestem ogolnie drobna

Waga do wzrostu jest odpowiednia, więc nie przejmuj się niczym. Wystarczy dbać o siebie.

Gość Paczo

Jestes taka jak masz byc, nie przejmuj sie az tak rzeczami na ktore nie mamy wplywu.. bez znaczenia czy jestes chuda gruba mala duza czy uzywasz sobry produktow czy jesz same kebaby to ile bd zyc nie zalezy od nas.. od nas zalezy jak bd zyc i czy bedzismy szczesliwi.. i na tym sie skup abys byla szczesliwa

Gość gość

Jesteś raczej niska, ale nie sądzę żeby rzucało się to w oczy bo wiele kobiet ma taki wzrost lub nawet niższy.

Myślę, że mogłoby byc to źródłem kompleksów gdybyś miała z 150.

U faceta taki wzrost mógłby być pewnym problemem, ale u kobiety może być nawet atutem bo są faceci gustujący w drobnych, oczywiście też są i preferujących wysokie, ale raczej z tego co zauważyłam większe powodzenie mają moje nie za wysokie koleżanki

Gość Paczo

Wy jestescie  jebnieci z tymi kompleksami.. mialabys 1t0cm to mogloby to byc zrodlem kompleksow ja ...... dziolcha ty masz byc szczesliwa zmieniac rzeczy na ktore masz wplyw a nie przejmowac sie rzeczami na ktore nie masz wplywu.. jak jestes tlusta to to mozesz zmienic ale wzrost... dla mnie jestes idealnai wzrost i waga , wrecz perfekcja wiec usmiechnij sie i nie przejmuj sie wiecej

Gość coooo

Mam 154, bardzo sobie chwale, zawsze mnie faceci na rekach nosili. I pasuja mi i niewysocy i wysocy ( moj maz do nich nalezy). Wygoda :)

Gość Gość

Czyli każdy wzrost ma swoje plusy i minusy a najważniejsze jest to że nie jesteśmy tacy sami jedni są niscy a drugi wysoki