Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tony

PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY MLEKOVITA

Polecane posty

Gość Tony

Widziałem, że Mlekovita szuka teraz przedstawicieli handlowych, a tak się składa, że ja zamierzam zmienić pracę. Mam dość spore doświadczenie, ale nigdy nie pracowałem dla tak dużej firmy. Czy ktoś jest w stanie podzielić się doświadczeniami, jak wyglądają zarobki i praca w tej firmie?

Gość Marek25

W handlu można zarobić konkretne pieniądze, a jak się zaczepisz do takiej firmy jak Mlekovita to możesz być pewien, że pracy Ci nie zabraknie. Też widziałem to ogłoszenie, ale chyba mi brakuje jeszcze doświadczenia.

Gość O.N.A.

Cześć. Tak się składa, że aktualnie pracuję w firmie. Trzeba mieć umiejętności analityczne i sprzedażowe, bo bez tego ani rusz. Jeśli masz już doświadczenie, to powinieneś sobie poradzić bez problemu, ale i tak zostaniesz przecież odpowiednio przeszkolony i nikt nie zostawi Cię na początku samemu sobie. Plany wyrabiamy bez problemu, wiec pieniądze są dobre, ale oczywiście zależy to od zaangażowania 🙂 Wyślij CV, co Ci szkodzi:).

Dnia 25.06.2019 o 09:29, Gość Tony napisał:

Widziałem, że Mlekovita szuka teraz przedstawicieli handlowych, a tak się składa, że ja zamierzam zmienić pracę. Mam dość spore doświadczenie, ale nigdy nie pracowałem dla tak dużej firmy. Czy ktoś jest w stanie podzielić się doświadczeniami, jak wyglądają zarobki i praca w tej firmie?

Powodzenia, a gdybyś miał jakieś zniżki na ich twaróg to call me. Potrzebuję dużo białka. [cool]

Gość Tony
Dnia 27.06.2019 o 08:44, Gość O.N.A. napisał:

Cześć. Tak się składa, że aktualnie pracuję w firmie. Trzeba mieć umiejętności analityczne i sprzedażowe, bo bez tego ani rusz. Jeśli masz już doświadczenie, to powinieneś sobie poradzić bez problemu, ale i tak zostaniesz przecież odpowiednio przeszkolony i nikt nie zostawi Cię na początku samemu sobie. Plany wyrabiamy bez problemu, wiec pieniądze są dobre, ale oczywiście zależy to od zaangażowania 🙂 Wyślij CV, co Ci szkodzi:).

W sumie masz rację. Byłoby bardzo przyjemnie mieć taką pozycję w swoim CV. Trzymajcie kciuki, żeby się do mnie odezwali.

Gość Tony
Dnia 27.06.2019 o 08:54, Piwosz 93 napisał:

Powodzenia, a gdybyś miał jakieś zniżki na ich twaróg to call me. Potrzebuję dużo białka. [cool]

Haha, dzięki! Piwosz, wiadomka!