Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodzik

Problem z chcicą:p

Polecane posty

Gość Mlodzik

Cześć. Mam 15 lat i ciagnie mnie coś bardzo z masturbacja i chciałabym przeżyć swój pierwszy raz. Wiem że młoda jestem i według większości to 'ta młodzież, glupotami się zajmuje', ale Każdy prędzej czy później to odczuwa:p Co do masturbacji to robię to często, a z pierwszym razem mnie kusi choc nie chce tego teraz robić. Chcialabym Się was spytac, jak mogę sobie zrobić dobrze gdy mnie nabierze ochota. Wibratora czy innych dildo nie zalatwie więc odpada. Chce poczuc w sobie coś innego niż tylko palce:ppp 

Smieszkow Też zapraszam do dyskusji;*

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Mlodzik napisał:

Cześć. Mam 15 lat i ciagnie mnie coś bardzo z masturbacja i chciałabym przeżyć swój pierwszy raz. Wiem że młoda jestem i według większości to 'ta młodzież, glupotami się zajmuje', ale Każdy prędzej czy później to odczuwa:p Co do masturbacji to robię to często, a z pierwszym razem mnie kusi choc nie chce tego teraz robić. Chcialabym Się was spytac, jak mogę sobie zrobić dobrze gdy mnie nabierze ochota. Wibratora czy innych dildo nie zalatwie więc odpada. Chce poczuc w sobie coś innego niż tylko palce:ppp 

Smieszkow Też zapraszam do dyskusji;*

jesteś obojniaczką? MŁODZIK z pipką?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

jesteś obojniaczką? MŁODZIK z pipką?

Okreslenie osoby mlodej:)

ja miałam 14 lat jak straciłam dziewictwo i pierwszy raz nie był jakiś wow ani nic, dopiero drugi, trzeci, trzydziesty itp wcześniej też palcami, 1-3 razy dziennie, pozdrawiam 🙂

Gość Lena
5 minut temu, Izabela.mm napisał:

ja miałam 14 lat jak straciłam dziewictwo i pierwszy raz nie był jakiś wow ani nic, dopiero drugi, trzeci, trzydziesty itp wcześniej też palcami, 1-3 razy dziennie, pozdrawiam 🙂

Szybko zaczynałaś, nie bałaś się ciąży? Ile on miał lat?

Gość gosc
9 minut temu, Izabela.mm napisał:

i o to chodzi trening czyni mistrza:)

Gość Fachowiec

Ja proponuję ogórka włożyć sobie delikatnie do cipeczki. Pomalutku sobie wkładaj i na pewno będziesz miała mocne doznania chyba że chcesz pobawic się analnie to tutaj zdecydowanie najlepiej z facetem, delikatnie na spokojnie paluszkiem dupke Ci rozciagnie