Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam

Nie chcę żeby mąż mnie dotykała podczas karmienia piersią

Polecane posty

Gość Witam

Jeszcze jak to jakiejś przytulenie, dotknięcie to mniej mnie wkurza. Ale jak się za mba położy i przytuli cały to się we mnie gotuje,a wczoraj leżałam w poszukiwaniu nocnej i karmiłam,to chciał mi zajrzeć pod spód, nakrzyczałam na niego, że to obrzydliwego i że ma mnie podczas karmienia nie dotykać,to tylko kilkanaście minut m to się obraził i dziw powiedział, że mnie już nigdy nie dotknie,wcale,na wyjście do pracy dzieciom buziaki a dla mnie "cześć"

😞

pezesadzam? 

Gość kpkp

To niestety naturalne u kobiet podczas karmienia. Staraj się tak bezpośrednio nie odrzucać męża i raz na jakiś czas pomyśleć o nim.

Gość Ags

Powiedz mu to na spokojnie. Wytlumacz dlaczego. Wybuchanie nie ma sensu.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Witam napisał:

Jeszcze jak to jakiejś przytulenie, dotknięcie to mniej mnie wkurza. Ale jak się za mba położy i przytuli cały to się we mnie gotuje,a wczoraj leżałam w poszukiwaniu nocnej i karmiłam,to chciał mi zajrzeć pod spód, nakrzyczałam na niego, że to obrzydliwego i że ma mnie podczas karmienia nie dotykać,to tylko kilkanaście minut m to się obraził i dziw powiedział, że mnie już nigdy nie dotknie,wcale,na wyjście do pracy dzieciom buziaki a dla mnie "cześć"

😞

pezesadzam? 

Następnym razem mu to powiedz zamiast od razu krzyczeć. Znasz takie słowo jak "rozmowa"? Siadasz sobie z mężem na kanapie i mówisz: "słuchaj Mietek, nie lubię jak mnie dotykasz gdy karmię. Przytulenie jest jeszcze ok, ale głupie żarty mnie irytują więc proszę nie rób tego.".

Gość Witam

Chodzi o to, że już mu to mówiła, wybuch był później m mamy drugie dziecko. 

Gość Nie

Tak przesadzasz. Facet chce się dotykać a ty mu jazdę robisz. Może go podnieca to że karmisz 

Gość marta

A ona ma się godzić na takie akcje jak cielę? Też bez przesady. Jak go to podnieca to niech sobie o tym myśli pod prysznicem. W trakcie karmienia to kobieta jest raczej w trybie "mama" a nie "kochanka". Korona mu z głowy nie spadnie jak poczeka 15 minut.

Gość Gość

Ja na mojego też musiałam nakrzyczec. A później porozmawiać. I zrozumiał. Czasem się zapomniał ale szybko mu przypomniałam że ma czegoś nie robić. Dla mnie takie macanki są strasznie niewlasciwe i niesmaczne. Gdy syn zasnął mógł dotykać do woli ale w czasie karmienia nie. 

Gość Gość
Dnia 26.06.2019 o 11:11, Gość Nie napisał:

Tak przesadzasz. Facet chce się dotykać a ty mu jazdę robisz. Może go podnieca to że karmisz 

A ja myślałam, że to głupi stereotyp, że faceci myślą inną częścią ciała i wszystko sprowadzaliby do jednego.