Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ggg

Co zrobiczrobić gdy dwie osoby są zauroczone

Polecane posty

Gość Ggg

I żadne nie chce wykonać pierwszego kroku

Gość gość

Skoro nie chcą, ich strata, widocznie nie kochają dostatecznie mocno, bo w miłości nie ma lęku 

Gość Ggg
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Skoro nie chcą, ich strata, widocznie nie kochają dostatecznie mocno, bo w miłości nie ma lęku 

Jak można mówić o miłości gdy się kogoś ledwo zna

Gość meggi

Zawsze można zagadać tak niezobowiązująco. Chciałabym pomóc, ale nigdy mnie nie spotkała taka sytuacja, tzn. mnie zawsze olewano... 

Gość Gość
10 minut temu, Gość meggi napisał:

Zawsze można zagadać tak niezobowiązująco. Chciałabym pomóc, ale nigdy mnie nie spotkała taka sytuacja, tzn. mnie zawsze olewano... 

Żadna kobieta tak nie powiedziałaby,  bo to nie jest prawda. Jesteś głupim podszywem i jarasz się takimi działaniami a to znaczy, że do głupoty dochodzą kompleksy i na swój prymitywny i prostacki sposób z nimi sobie radzisz, i w swej głupocie nie rozumiesz, że tak ich nie zwalczysz. 

Gość meggi

No to chyba mam nieprzeciętnego pecha, ponieważ nie zdarzyło mi się, żeby ktoś zaprosił mnie na kawę sam z siebie. Przeważnie to ja coś zagaduję i spotykam się ze ścianą. Nie musisz mi wierzyć, w końcu to tylko "internety".

Btw. Nie masz pojęcia jak mężczyźni potrafią być okrutni, gdy spodobają się kobiecie, która jest ich zdaniem: za brzydka, za gruba, za niska, czy za wysoka, bądź nie wpisująca się w ich "kanony" atrakcyjności.

Gość Gość
55 minut temu, Gość Ggg napisał:

Jak można mówić o miłości gdy się kogoś ledwo zna

Chyba wiem o czym piszesz. Poznałeś kogoś w wirtualnym świecie i się zakochaliście? Mimo że się nie znacie masz wrażenie że ta osoba to cześć ciebie że rozumiecie się bez słów. Można mówić o miłości uwierz że można