Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosiogosc

Zapalenie zatok

Polecane posty

Gość Ktosiogosc

Witam, chcialbym zapytac jak to jest : tomografia zatok wyszla mi tak ze w kazdej zatoce mam niewielki stan zapalny, laryngolog po obejrzeniu zdjecia powiedziala ze z zatokami jest wszystko ok a ja przy zaostrzeniach mam pieronskie bole glowy, wydmu...e kolory teczy, oczy mam spuchniete jak mops a ropna wydzielina splywa mi po gardle niczym wodospad niagara. Pani doktor uznala ze to moze byc migrena... 🙂 jak zyc? 

Gość Ktosiogosc

Ps. Dostalem od niej jedynie skierowanie do neurologa i sinulan, co w takiej sytuacji robic, nie usmiecha mi sie zrec non stop antybiotykow! 

Gość Abc

A irigasin próbowałeś? Mnie też wcześniej dopadalo często, odkąd mam irigasin nie rozwinęło się bakteryjne. 

Gość Gość

Dużo korzystamy w domu z inhalacji samą solą fizjologiczną, świetnie nawilża i udrażnia zatkane drogi oddechowe. Co do urządzenia to mamy włoski Familino marki Flaem (novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja). Nic się nie psuje, nie zużywa, gwarancja jest dożywotnia także to już o czymś mówi jeśli chodzi o trwałość.