Gość laryson Napisano Czerwiec 27, 2019 Czy ktoś może użytkował taką matę antyzmęczeniową? Na co należy zwracać uwagę przy jej wyborze? Jak się sprawdza w praktyce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iloczyn Napisano Czerwiec 27, 2019 Na youtube jest całkiem sporo filmików na których można znaleźć wyjaśnienie, w jaki sposób taka mata funkcjonuje, w jaki sposób poprawia komfort pracy. A to, że poprawia to jest fakt. Zmniejsza obciążenie na stawy, na kręgosłup, na liczne partie mięśni które powodowały ból. Zmniejsza ryzyko powstania żylaków. Specyfikacje mat antyzmęczeniowych można sprawdzić np tutaj: http://sklep.techemwycieraczki.pl/pl/c/Maty-antyzmeczeniowe/6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Mechanik 0 Napisano Kwiecień 26, 2021 Ja stosuję: https://www.majsterkownia.pl/product-pol-1603-Mata-antyzmeczeniowa-Orthomat-Dot.html i jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Kwiecień 26, 2021 Czego to ludzie nie wymyślą żeby na głupich ludziach zarobić Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Mechanik 0 Napisano Kwiecień 27, 2021 17 godzin temu, Sprawiedliwy napisał: Czego to ludzie nie wymyślą żeby na głupich ludziach zarobić Xd. Dlaczego tak sądzisz? Mój ojciec, który jest po 60, ponad 20 lat pracuje przy stojącym stanowisku, naprawiając skomplikowane urządzenia. Jest specjalistą jak się patrzy, wśród młodych takiego nie znajdziesz. Nie wydaje Ci się, że w interesie jego pracodawcy jest zapewnić mu jak najlepsze warunki pracy? Jeżeli taka mata antyzmęczeniowa skróci czas jego pracy nad urządzeniem o 1h w miesiącu, to po tym czasie zarobi na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine_Dae88 2 Napisano Kwiecień 27, 2021 A na czym polega działanie takiej maty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Mechanik 0 Napisano Kwiecień 27, 2021 9 minut temu, Christine_Dae88 napisał: A na czym polega działanie takiej maty? Linki do filmiku nie chcą przejść, a chciałem filmik pokazać. Generalnie chodzi o to, że człowiek nie jest zaprojektowany do stania, a już na pewno nie na twardym. Mata sprawia, że mamy miękkie podłoże pod stopami co poprawia krążenie. Jest też cieplej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach