Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda 30

Mąż mi powiedział że mam startą gumkę.

Polecane posty

Gość Magda 30

Miałam bujne życie seksualne. Wieku partnerów ale żaden nie potrafił mnie zadowolić.  Wyszłam za mąż zaraz wracam hahaha

Mój mąż po 5 latach małżeństwa stwierdził że mam startą gumkę. Chodzi mu o moją cipcie. Mój Boże w powietrzu wisi  rozwód ale cóż moja gumka jest ok to jego flak nie daje rady co robić kochane?????????

Gość Abx

Moja droga już Cię lubię wirtualna wariatko😂😂😢 seks to przecież trening mięsni nie wierze że jest tak źle jak.napisalas widocznie.nie daje rady tym swoim.małym chudym.patyczkiem.😂  oczywiście sarkazm spróbuj mu dolać hiszpańskiej muchy chłop się nakręci krew splynie i wtedy powiedz ale przecież ja mam strata gumkę 😂😂😂

Gość Magda30

Hiszpańska mucha mu nie pomoże, on był pijany i tak mu się powiedziało, mały jest i płytki nie wiem dlaczego zmarnowałam z tym sflaczalym ...kiem 5 lat mojej młodości.

Gość Emamuelala

Skoro tak ci powiedział po.pijaku to osobiście bym.się mega wpieniła ... skoro nie jest Zeźki i pierwszej młodości to powinien zamilczec ehh 

Gość Magda30

Mój mąż to przystojny wysoki blondyn panie ślinią się na niego wszędzie gdyby wiedziały jaka to niedojda w luzku to żadna by na niego nawet nie splunęła. To ja się starałam jak mogłam żeby mu nie było przykro że sex mu nie wychodzi a on takie rzeczy do mnie wygaduje. Jak mi to powiedział to dostał z plaskacza i kazałam mu się wynosić. 

Gość Emamuelala

I bardzo dobrze zrobiłaś ... takie słowa na pewno nie dodaja pikanterii w łóżku ... co jak co ale przede wszystkim szacunek i oparcie bez tego to nic ... czyli nie zaspakaja Cię fizycznie i ma.jesZcze jakieś ale ? No cóż czemu mnie to nie dziwi ... faceci zawsze znajdą drugie dno .. pewnie żeby odwrócić uwagę od swojej niedysplzycji stanelo na Tobie ... a daj mu czas jeszcze za tĄ gumką zatesknij

Gość Magda30
6 minut temu, Gość Luksus napisał:

🤣😁😁

I z czego się śmiejesz, na pewno jesteś taki jak on.

Gość Magda30
15 minut temu, Gość Emamuelala napisał:

I bardzo dobrze zrobiłaś ... takie słowa na pewno nie dodaja pikanterii w łóżku ... co jak co ale przede wszystkim szacunek i oparcie bez tego to nic ... czyli nie zaspakaja Cię fizycznie i ma.jesZcze jakieś ale ? No cóż czemu mnie to nie dziwi ... faceci zawsze znajdą drugie dno .. pewnie żeby odwrócić uwagę od swojej niedysplzycji stanelo na Tobie ... a daj mu czas jeszcze za tĄ gumką zatesknij

On jest ok w luzku czasami mu nie dygnie ale to normalne ma 33 lata każdy ma jakiś stres. Ja starałam się jak mogłam on już raz odchodził  dwa lata temu to mu nawet pomogłam się spakować po tygodniu z płaczem wrócił i powiedział gdzie ja taką kobietę jak ty znajdę. Pozwoliłam mu wrócić bo dzieci ale nigdy więcej. Jak mówisz zatęskni za tą startą gumka a startą gumka zajmie się ktoś inny haha. 

Gość Luksus

akurat w tym temacie coś wiem...

33lata ? nie przesadzaj

Gość Magda30

Co wiesz też masz gumkę startą ? Ja mam 30 lat 

Gość Luksus

moja"gumak" kompletnie sie mną już nie interesuje 

a w wieku 33 lat to się nosi wyżej paska 😊

Gość Magda30
3 minuty temu, Gość Luksus napisał:

moja"gumak" kompletnie sie mną już nie interesuje 

a w wieku 33 lat to się nosi wyżej paska 😊

No to chyba coś jest nie tak z tym moim. Muszę szybko się pozbyć balastu bo za stara jestem na tracenie czasu.

Gość Magda30

Co zrobiłam nie tak że on mnie tak potraktował nawet nie jestem w stanie o tym myśleć a urodziłam mu dwóch synów, mógł sobie darować ten komentarz zawsze traktowałam go z szacunkiem ale teraz zmienię taktykę

Gość Luksus

Powiem ci tylko tyle

Ja ma 40 lat i jakoś daję radę

Jak mówi stary kawał

Jest gdzie jest czym tylko nie z kim 😁

Gość Barbara

Witam ale z niego ...a tak potraktować osobę z którą ma się dzieci.  Nie zastanawiaj się tylko idź do przodu i nie wracaj do niego.

Gość Jasia

Co z niego za facet jak w taki sposób mówi do kobiety. Mój Boże co się dzieje na tym świecie to nie jest normalne jak by mój tak do mnie powiedział to by były jego ostatnie słowa w życiu. Nie poddawaj się. 

Gość Nieznajomy

29 lat Mam 23 cm chętnie bym się pobawił twoja startą gumką. 

Gość Emamuelala

Kochana tym bardziej jak urodzilas mu dwójkę dzieci wychodzi jaki z niego burak ...

Gość Magda 30
6 minut temu, Gość Nieznajomy napisał:

29 lat Mam 23 cm chętnie bym się pobawił twoja startą gumką. 

Nie dziękuję nikt już mnie nie dotknie. Jak narazie faceci mi obrzydli

Gość Zuz

A xchciałabyś coś z kobieta ?

Gość Magda30
Przed chwilą, Gość Zuz napisał:

A xchciałabyś coś z kobieta ?

Zastanawiałam się nad tym z facetami też mi było ok tylko ten mój taki nieudolny. Może jestem BI szkoda mi tylko moich dzieci teraz będą świadkami rozpadu małżeństwa a później mnie samej 😥

Gość Props

Jeśli bys coś chciała możemy się poznać szukam miłej koleżanki mam 22lata i też jestem mamą tylko szukam trochę urozmaicenia wraz z moim facetem

Gość Magda30
6 minut temu, Gość Props napisał:

Jeśli bys coś chciała możemy się poznać szukam miłej koleżanki mam 22lata i też jestem mamą tylko szukam trochę urozmaicenia wraz z moim facetem

Co ??? to twój mąż też mój boże co się dzieje na tym świecie 😥 chyba oddam dzieci do adopcji.

Gość Magda30

O nie jego matka zadzwoniła i zapytała się czemu Roberta wyrzuciłam z domu to się jej zapytałam czy chce wiedzieć prawdę a ona że tak no to powiedziałam jej  że twój syn stwierdził że mam startą gumkę a ona na to co proszę? A ja jej żeby się swojego synusia zapytała to może jej wytłumaczy. Patologia jednym słowem.

Gość Gosc

Może mu chodzi o to że w kaloszu musiałby w ciebie wchodzić żeby cię zadowolić?

Gość Magda30
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Może mu chodzi o to że w kaloszu musiałby w ciebie wchodzić żeby cię zadowolić?

Napewno masz małego takiego jak on no cóż życie pozdrawiam kochamy

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Magda30 napisał:

Napewno masz małego takiego jak on no cóż życie pozdrawiam kochamy

Na pewno to mam zdecydowanie większego jak myślisz, zrobiłaś kiedyś kleksa na prześcieradło? Uważaj bo się nadziejesz :D

Gość Magda30
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Na pewno to mam zdecydowanie większego jak myślisz, zrobiłaś kiedyś kleksa na prześcieradło? Uważaj bo się nadziejesz 😄

Na takie liche źdźbło to mojego kombajnu nie będę odpalać.😘

Gość Marta

Ja też mam startą wszystkie mamy po porodzie a faceci to co ledwo stanie a jaki on kozak. Pozdrawiam wszystkie starte gumki 😘