Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci to tchórze

Polecane posty

Gość gość

Kolejny zlot frustratek.

Dobre , dawno sie tak nie rozbawiłem ,

ale macie troszkę racji sam to widzę ,sporo takich facetów tylko ze nie można wszystkich ładować do 1 wora , to dotyczy obu płci nie tylko facetów powiem wiecej to dzieło wasze kobiet , faceci szybko się uczą i dostosowują do rynku , lans ,szpan ,gadka szmatka to lubicie (uogólniam wiem sory )tak naprawdę nie lubicie szczerości i zasad wolicie słodzenie i bajer lalusi i dupków no i później płacz że faceci to świnie , ha ha .

ze zgrozą patrze na młode pokolenie 7/10 to pi...y (sory) nie faceci , niedojdy życiowe nie przystosowane do zakładania rodziny płci pieknej dotyczy to również takie czasy ,0 zasad , odpowiedzialności , kompletnie złe wychowanie i brak wzorca w rodzinie , rozstania i zdrady , wymiana na nowszy model to norma . tak że nie płakać nad rozlanym mlekiem to nic nie da .

Jeszcze raz powtarzam to brak wychowania i wzorca , jesli młody czlowiek  nie ma szacunku do rodziców ,rodziny , nauczycieli , sąsiadów , starszych ludzi nie liczcie by was szanował , atak się dziś wychowuje od 2 pokoleń (sorki są wyjatki ale to rzadkość nagminnie jest MÓJ SYNUŚ , CÓRECZKA TO ZŁOTO I NIC ZŁEGO NIE ZROBIŁO)

kiedyś  wychowali rodzice, nauczyciele ,i sąsiedzi , dziś nauczycieli nawet rodzice nie szanuja , sasiadów nie lubią , powiecie że to fałsz ale czy NAPEWNO?

zyjemy w świecie fałszu i sztucznej uprzejmości

pozdrawiam i zanim polecicie po mnie prosze o chwile refleksji , myślenie nie boli

Gość gość
9 godzin temu, Gość Jestemmoja napisał:

Polscy faceci to chamy, mizoginy, buce, niezależnie od wieku, stare dziady żyją w jakiejś szklanej bańce, myślą że im wszystko wolno bo mają jaja i pindola, młodzi nielepsi, lecą za każdą jak kundle podczas cieczki, z tą różnicą że to trwa cały rok

To samo można niejednokrotnie powiedzieć o kobietach,więc nie uogólniajmy.Mo gę na to dać wiele przykładów!