Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora głowa

Chyba psychicznie nie wyrabiam

Polecane posty

Gość Gość
5 minut temu, Gość chora głowa napisał:

myślach tak samo są moje i innej osoby 

No taK! Ale czy zdajesz sobie sprawę że tak naprawdę to tylko twoje myśli które sobie nagłaśniasz, wyobrażasz, fantazjujesz, rozmawiasz itd. ?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość chora głowa napisał:

Po co mi egzorcysta przecież nie mam w sobie demona

Jeśli nie wierzy się w Pana Boga. Jeśli nie wierzy się - to jest to furtka dla szatana. Nie zawsze opętanie wynika z praktykowania okultyzmu i zawierania nieświadomych, świadomych paktów z szatanem

Gość chora głowa

Podam przykład.Wczoraj w pracy podczas przerwy wchodzę do jadalni i pod nosem sobie prowadzę rozmowę ten inny głos mowi że same kur0y siedzą i żrą żeby im tak to w gardle stanęło nienawidzę tych śmieci a ja sobie odpowiadam że wszystko mi jedno bo nie znam ich i w sumie to niech jedzą w spokoju a ten drugi głos zaczyna mnie wyzywać nie znasz ich to świnie kłamcy patrzą na ciebie i życzą źle.Ja odpowiadam że miejsce rozumiem dlaczego tak mówisz.I to wszystko ten dialog to na głos prowadzony nie w myślach jak wariat po prostu

Gość chora głowa
8 minut temu, Gość Gość napisał:

No taK! Ale czy zdajesz sobie sprawę że tak naprawdę to tylko twoje myśli które sobie nagłaśniasz, wyobrażasz, fantazjujesz, rozmawiasz itd. 

Czyli jednak mam chorą psychike 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość chora głowa napisał:

Podam przykład.Wczoraj w pracy podczas przerwy wchodzę do jadalni i pod nosem sobie prowadzę rozmowę ten inny głos mowi że same kur0y siedzą i żrą żeby im tak to w gardle stanęło nienawidzę tych śmieci a ja sobie odpowiadam że wszystko mi jedno bo nie znam ich i w sumie to niech jedzą w spokoju a ten drugi głos zaczyna mnie wyzywać nie znasz ich to świnie kłamcy patrzą na ciebie i życzą źle.Ja odpowiadam że miejsce rozumiem dlaczego tak mówisz.I to wszystko ten dialog to na głos prowadzony nie w myślach jak wariat po prostu

Boże co za młot z ciebie! No tak wypowiadasz to na głos! Ale czy zdajesz sobie sprawę że to tylko twoje WŁASNE myśli wypowiadane na głos ?

Gość V-martwy

Pytanie czy ostatnio nie uderzylaś się w głowę?Czy nie przeżyłaś jakieś traumy rozstania czy innej przykrej sytuacji?Czy nie brałaś udział w jakiś rytualach albo nie wiem wywołań duchów demonów?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość chora głowa napisał:

Czyli jednak mam chorą psychike 

Nie sądzę żebyś był chory/chora bo nie pisał/a byś tu na forum i nie szukała pomocy przy omamach

Gość chora głowa
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Boże co za młot z ciebie! No tak wypowiadasz to na głos! Ale czy zdajesz sobie sprawę że to tylko twoje WŁASNE myśli wypowiadane na głos ?

ale ja wcale nie myślę o tych ludziach źle i nie życzę im żeby coś im w gardle stanęło.Ja akurat w momencie swojej gadki miałam w myślach to żeby kupić kawę z automatu

Gość Gość

Raczej czuł/a byś się zdrowa to inni by zauważyli że coś z tobą nie gra. Chory na chorobę psychiczną przy urojeniach, omamach uważa się za zdrowego.

Gość chora głowa

Najbardziej chodzi mi o te gadanie do samej siebie i to tak że mogą to słyszeć inni.Nie chce tak robić bo to krępujące i jeszcze robie przy tym dziwne miny.Może jakieś tabletki są na to?

Gość Gość

Najbardziej chodzi mi o te gadanie do samej siebie i to tak że mogą to słyszeć inni.Nie chce tak robić bo to krępujące i jeszcze robie przy tym dziwne miny.Może jakieś tabletki są na to?

No właśnie samo to świadczy o tym że nie jesteś chora! Krępujesz się, wstydzisz się itd. Chcesz to wyeliminować. Chory z omamami o tym nie myśli w danym momencie, ma to w dupie. JEST POGRĄŻONY W SWOICH OMAMACH I UROJENIACH.

Gość chora głowa

....Mam wrażenie że tobie też nie jest do śmiechu jak zobaczysz to moimi oczami oczami mojej i twojej matki nie jest to nakaz czy zakaz niech będzie to możliwe.Nic nie jest tym na co wygląda nie możesz tak zrób coś ty musisz nie nie bez obaw to on jest przeszkodą.

Taki głos w tym momencie mi siedzi i wierci a ja nie wiem o co mu chodzi

Gość chora głowa

Nagrywam to co mówię do siebie i zapisuje co myślę 

Gość chora głowa

Tylko po co to przecież jestem zdrowa

Gość Gość
2 minuty temu, Gość chora głowa napisał:

....Mam wrażenie że tobie też nie jest do śmiechu jak zobaczysz to moimi oczami oczami mojej i twojej matki nie jest to nakaz czy zakaz niech będzie to możliwe.Nic nie jest tym na co wygląda nie możesz tak zrób coś ty musisz nie nie bez obaw to on jest przeszkodą.

Taki głos w tym momencie mi siedzi i wierci a ja nie wiem o co mu chodzi

Głos czy to tylko myśl podobna do głosu ?

Gość Gość

Tzn tak sobie ją przetwarzasz ?

Gość Gość

Nagrywam to co mówię do siebie i zapisuje co myślę 

No tak nagrywasz sobie to co myślisz i mówisz ale to ty mówisz i myślisz a nie kto inny. To są twoje myśli które tak przetwarzasz. Przychodzą z dupy ale to jednak twoję myśli.

Gość chora głowa

to słyszę w głowie i te słowa jednocześnie wypowiadam mimo tego że nie chce ale to robie

Gość chora głowa
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No tak nagrywasz sobie to co myślisz i mówisz ale to ty mówisz i myślisz a nie kto inny. To są twoje myśli które tak przetwarzasz. Przychodzą z dupy ale to jednak twoję myśli.

co mam zrobić żeby tak nie było?

Gość Gość

Słyszysz w głowie ?! Curva jak słyszysz ? Tak jak z TV czy jak by ktoś do ciebie mówił ? Bo to różnica

Gość DotwarTischner

Myślę że to jednakże robota kogoś z zewnątrz

Gość Gość

Słyszysz to uszami ?!

Gość DotwarTischner

Słyszysz w głowie ?! Curva jak słyszysz ? Tak jak z TV czy jak by ktoś do ciebie mówił ? Bo to różnica

Normalnie ty nie słyszysz?Głuchy?Ona nie jest chora to inna sprawa

Gość chora głowa
2 minuty temu, Gość DotwarTischner napisał:

Myślę że to jednakże robota kogoś z zewnątrz

To znaczy kogo?

Gość Gość

Bierzesz jakieś leki lub narkotyki?

Gość chora głowa

Bierzesz jakieś leki lub narkotyki?

Nic.Nie bawię się w narkotyki i inne jakieś wspomaganie

Gość chora głowa

Dajcie spokój on zaczyna być mną ja zaczynam być nim wypadło na ciebie ciekawe czy to jest to czy jest jeszcze nie wierz im to pycha nimi jest

Gość pisze z tobą od początku
1 minutę temu, Gość chora głowa napisał:

Nic.Nie bawię się w narkotyki i inne jakieś wspomaganie

Nie masz omamów występujących w poważnych chorobach psychicznych i jestem tego pewien na 99%. Musisz udać się do psychoterapeuty i psychiatry żeby to wyeliminować bo to jakieś zaburzenie. 

Gość chora głowa

przyznaj się przyznaj się przed nim przyznaj sie

Gość pisze z tobą od początku
1 minutę temu, Gość chora głowa napisał:

Dajcie spokój on zaczyna być mną ja zaczynam być nim wypadło na ciebie ciekawe czy to jest to czy jest jeszcze nie wierz im to pycha nimi jest

A to już provo. Pa