Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Jestem ładna dlatego jak baby mnie widzą to już się wkurzaja i kręcą aferki bo nerwy je zżerają, więc musza eymyslac na mij temat głupoty i same się nakrecaja, co za psycholki!

Polecane posty

Gość Gosc

Wezcie tabletki lepiej

Gość Gość

To dlaczego im tego nie powiesz osobiście, myślisz że tutaj są i przeczytają co piszesz ?

Gość gość111

A co ty jedyna ładna na świecie? U mnie w robocie jest kilka ładnych/bardzo do tego młodziutkich kobiet, w moijej ocenie minimum trzy z nich mają dosłownie urodę i figurę typowej ekskluzywnej hostessy (coś a la wodzianka Wojewódzkiego) i jakoś nie zauważyłam, żeby ktokolwiek robił im problemy, wyrzuty czy coś. Co ty jedyna ładna w okolicy? Przecież w Polsce atrakcyjnych dziewczyn jest od groma. 

Gość Xxxxxx
1 godzinę temu, Gość gość111 napisał:

A co ty jedyna ładna na świecie? U mnie w robocie jest kilka ładnych/bardzo do tego młodziutkich kobiet, w moijej ocenie minimum trzy z nich mają dosłownie urodę i figurę typowej ekskluzywnej hostessy (coś a la wodzianka Wojewódzkiego) i jakoś nie zauważyłam, żeby ktokolwiek robił im problemy, wyrzuty czy coś. Co ty jedyna ładna w okolicy? Przecież w Polsce atrakcyjnych dziewczyn jest od groma. 

Nie odpowiadaj nawet ta wariatka pisze to samo od 4 lat dzień w dzień,Ja te tematy znam na wylot ona jest chora psychicznie

Gość gość111
1 godzinę temu, Gość Xxxxxx napisał:

Nie odpowiadaj nawet ta wariatka pisze to samo od 4 lat dzień w dzień,Ja te tematy znam na wylot ona jest chora psychicznie

Wiem, widzę, że od jakiegoś czasu ktoś regularnie spamuje tego typu tematami, domyślam się, że tu w grę wchodzi nielekka choroba psychiczna, ale może moc solidnych argumentów chociaż trochę złagodzi objawy choroby.

Gość 000
25 minut temu, Gość gość111 napisał:

Wiem, widzę, że od jakiegoś czasu ktoś regularnie spamuje tego typu tematami, domyślam się, że tu w grę wchodzi nielekka choroba psychiczna, ale może moc solidnych argumentów chociaż trochę złagodzi objawy choroby.

Ona pisze to samo od xxxxx czasu 3 lata na pewno jak było przed moim przyjesciem na forum nie wiem

Gość 000

Jej nie pomogą żadne argumenty tylko egzorcysta

Gość Gosc

Zazdrośnica autorka 

Gość gość

To kiełbasa pisze te bzdurne tematy, ma paranoję, myśli że jest księżniczką i myśli, że wszystkie przeciętnej urody kobiety chcą ją z tego powodu ukamienować