Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arola

Dziwna ta dziewczyna

Polecane posty

Gość Arola

Hej od paru dni pracuje z taką jedną dziewczyną i mam wrażenie że ona chyba bierze no bo się trzęsie taką delire ma.Ręce to najbardziej i nogi chora raczej nie jest skoro pracuje na hali produkcyjnej.Powinnam zgłosić to do kierownika?Jak się pytałam innych bo ona pracuje tam dłużej niż ja to nikt nic nie wie o niej takie dziwadło z niej z nikim nie rozmawia szara mysz po prostu

Gość gost

Nie oceniaj jej skoro nie znasz.Jak ktos sie trzesie to odrazu cpun albo alkoholik? Moze ma problem z tarczyca nerwica albo ukladem nerwowym moze wysokie cisnienie.Dowiedz sie najpierw a potem lec podkablowac id0tko

Gość moc energia amfetamina

Może koleżanka miała lipny towar albo wzięła za dużo lub za mało.Proponuje zmienić dostawce😉

Gość Arola

i tak powiem szefowi i będzie beka

Gość Gość

Gość Aurola jesteś ...ieta. Przez to że wydaje ci się dziwna będziesz ja do kierownika zgłaszać. Mój kierownik pozbywa się właśnie takich kapusiow jak ty i tak powinno być wszędzie. Jak wszyscy tacy ...i tam jak ty to się nie dziwię że z wami nie rozmawia. A skad wiesz ze nie ma jakiejś choroby i tak się ona objawia. Ale chora osoba to dziwadlo według ciebie pewnie. Nie wydaje mi się że jeszcze zmadrzejesz więc więcej nie będę pisać. 

Gość Bedz
3 godziny temu, Gość Arola napisał:

i tak powiem szefowi i będzie beka

W czasach beki, kultury nie uświadczysz.

To jak w przedszkolu, dziecko ma urodziny, rozdaje cukierki, a inne dziecko idzie do nauczycielki i mówi Paaani dostałam zgniłego cukierka.

Gdzieś to się zaczyna.